View Single Post
Eski 31-03-2012, 00:02   #21
metin71
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 10-07-2009
Şehir: Eskişehir
Mesajlar: 12
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi EMEK-SMG Mesajı Göster
Sn Ozi'nin Bahçesi,

Lütfen olumsuz yönüyle bakmayınız, başlangıçta işe yaramayan bir ürünü yüksek fiyata alsaydınız, ve satıcı sizin sırtınızdan para kazansaydı daha mı iyi olurdu? Değerli bir ürünü, yeni piyasaya çıktığı için daha uygun bir fiyata elde ettiniz, şimdi ise işe yaradığını ve kolaylığını gözlerinizle gördüyseniz eğer, artık gerçek değerinden alabilirsiniz.

Bir sene içerisinde 5 Lt.lik ürünün 40,00 TL.den (sonra 50,00 TL) 80,00 TL'ye çıkmasını 'işe yaraması ve artık gerçek değeri' diyerek açıklamanızı üzülerek okudum. Demek ki sizde hemen piyasa şartlarına uydunuz, işine geliyorsa al...!

Aslında organik ürün olarak çıkartmış olduğunuz mamülünüzün üretim prosesleri, tanıtım masrafları, organik sertifika sahip olmada katlanılan maliyetlerini düşünerek fiyatınızın bir nebze artmasını anlayabiliyorum, ama % 100'lük artışı (ki daha üzerine kargo ücreti de eklenecek) anlayamıyorum.

Birde yukarıdaki uslüp beni rahatsız etti, işe yaramayan ürüne bir kaç kişi birer defa para verir ve bir daha kimse ismini anmazdı, ama siz ürününüzün artık gerçek değerinin bu olduğunu bizlere (Hobici vb.) söylüyorsanız, bizler (En azından kendim için söyleyebilirim) 1 Kg. domates veya çilek için 20-30 TL'ye kıyan, harcayan insanlarız. Ama bu bizim enayiliğimizden veya saflığımızdan değil, doğa sevgimizden, organik sevgimizden kaynaklanmaktadır ve sizin ürününüzün ilk kullanıcıları da fiyatına bakmadan bizler olmaktayız ve sadece kendimiz kullanmakla kalmaz, işe yaradığını bildiğimiz ürünüde çevremize yayarız.
Sizin fiyat politikanız hobicileri bile yıldırabilecek durumdayken üretim yapıp para kazanma derdinde olan üreticilerimizle işinizin pek kolay olacağını zannetmiyorum. Size hayırlı işler dilerim.

metin71 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön