View Single Post
Eski 28-03-2012, 23:35   #19
Ozi'nin Bahçesi
Ağaç Dostu
 
Ozi'nin Bahçesi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-03-2010
Şehir: Istanbul / Karamürsel
Mesajlar: 202
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi EMEK-SMG Mesajı Göster
Sn Ozi'nin Bahçesi,

Lütfen olumsuz yönüyle bakmayınız, başlangıçta işe yaramayan bir ürünü yüksek fiyata alsaydınız, ve satıcı sizin sırtınızdan para kazansaydı daha mı iyi olurdu? Değerli bir ürünü, yeni piyasaya çıktığı için daha uygun bir fiyata elde ettiniz, şimdi ise işe yaradığını ve kolaylığını gözlerinizle gördüyseniz eğer, artık gerçek değerinden alabilirsiniz.

Asıl okkalı söz bence "kullanıldığınızı" yazmanız, beni gerçekten çok üzdü. Sebep her ne olursa olsun, böyle düşünmemeniz için yapabileceğim bir şey varsa lütfen söyleyiniz (aldığınız ürünlerin para iadesi veya bundan sonra Ozi'nin bahçesinin sponsoru olabiliriz mesela gibi). Saygılarımla,
Sn. EMEK-SMG,
İlginiz için teşekkür ederim. Şükürler olsun şu anda sponsora ihtiyacım yok, iade ise mümkün değil.
Onun yerine Sn. Meyvelitepe'nin teklifi üzerinde düşünmenizi yeğlerim. Neticede bizim bahçemiz 3 dönüm bir yer. 5 Litre ürün alsam 1 yıl bana yeter ama asıl önemli olan bu işten geçimini sağlayan, iyi kötü araştırıp bu ürünlerin işe yaradığını eşinden dostundan duyan, kısıtlı imkanı olan çiftçiye-köylüye bu ürünleri makul alınabilir bir fiyattan ulaştırmak olmalı.

Ozi'nin Bahçesi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön