View Single Post
Eski 24-03-2012, 19:32   #4
selis
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 15-07-2009
Şehir: İzmir-Bornova
Mesajlar: 2,974
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kelebek çalısı Mesajı Göster
Yanlış anlamıyorsam köpeğin bir sahibi olduğunu düşünmenize yol açan bir neden olmalı, köpek tasmalı mıydı? Tasması yoksa sahibini aradık, bulamadık sözünüzden aslında, sahibi var mı, yok mu çevrede araştırdık, bulamayınca, sahiplendik demek istediğinizi anlamam gerek.
Sn. Kelebekçalısı;
Köpeğin sahibi olduğunu düşünmemdeki en büyük sebep, sizin de söylediğiniz gibi tasması olmasıydı.. Köpek eğitiminden pek anlamam ama biz bulduğumuzda top ya da benzeri bir şey attığınızda geri getirmek, yiyecek attığınızda oldukça yükseğe sıçrayıp havada kapmak gibi bazı basit hareketleri yapıyordu.. Mutlaka bunları ona birileri öğretmiş olmalıydı..

Aklınızda soru işareti kalmaması için olayı özetlemek istiyorum.. Balıkesir Susurlukta bir motocross parkuru var ve önceki hafta yarış olduğu için oradaydık.. Bu yavrucak antreman sırasında sürekli motosikletlerin önüne atıyordu kendini.. Boynunda tasması vardı iple bir yere bağladım.. O gün hep bağlı kaldı ve akşam giderken serbest bıraktım.. Otele kadar bizi takip etmiş.. Neyse ertesi gün tanıdıklara sordum, ''sıkılıp bırakmışlardır'' dediler.. Zaten ben kimsenin köpeğini almışım gibi hissetmiyorum kendimi.. Tam tersine ona bir yuva verdiğim için huzurluyum.. Onun için de sorun yok sanırım

Toby için çok üzüldüm, kaç gün sokaklarda neler yaşadı kimbilir.. Bulunduğunaki sevinci de hissedebiliyorum inanın.. Onunla yaşayanlar için onsuz anlar çok uzun olmalı..
Cins köpekleri satmak için yuvasından çalan vicdansızlar çok fazla.. Ellerinden mi kaçırdılar acaba diye düşündüm..
Hafta içi veterinere götüreceğim, teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için..

selis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön