View Single Post
Eski 06-04-2007, 16:07   #90
ekalafat
Ağaç Dostu
 
ekalafat's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-12-2006
Şehir: -bursa
Mesajlar: 140
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nil Mesajı Göster
Sn. ekalafat,

Verdiğiniz bilgiye teşekkürler (yanıtlamakta geciktiğim için kusura bakmayın). Doğrusu bu aklıma gelmemiş değildi ama gerçek olamayacak bir fantezi gibi göründü bana ve bir google yapmaya dahi kalkışmadım. Kendimle de dalga geçtim üstelik "-nereden gelir aklına böyle sivri fikirler" diye... ateşe dayanıklı ahşap??!!!

Demek kolay alev almayan ya da yangına nispeten dayanıklı ahşap da yapmışlar... yapıp sattıklarına göre, elbet işe yarıyordur... Ama bu konuda müşterinin özel bir isteği olmazsa, üretiminizde normal ahşap kullanıyorsunuz değil mi? Sorabilir miyim, müşterilerinizin yüzde kaçı böyle özel emprenyeli, yangına dayanıklı ahşap istiyor?

Bir de, hazır sizi bulmuşken maliyetini de öğreneyim böyle bir farkın.

Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Nil

Sn Nil, ahşabın emprenye edilmesi için gerekli ücret m³ başına 100 $ dır. Ancak dış cephede bu emprenyenin kullanılıp iç cephede su bazlı emprenyenin kullanılması gerekmektedir. Yoksa biz de betonarme binaların radyasyon yayıp insanları kanser yaptığı gibi insanlara zarar verici konutlar yapmaya başlarız . Allah az imamla,az doktorla karşılaştırmasın diye dua ederiz ya bir de az marangozu katacağız bu işe.
Sağlıklı günler dilerim

ekalafat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön