View Single Post
Eski 15-03-2012, 20:42   #64
musk
Ağaç Dostu
 
musk's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-06-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 660
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi praecox Mesajı Göster
Burda bir iki bilgili hocalarımız var. Ve bu tarz polemikler yüzünden hocaların birbirine kırdırılma safhasına kadar polemikler yaşadık sanırım musk da bunu farketti.

Saygılarımla
Sayın Praecox,

Uzatmak istemiyorum ama uzuyor. Ben bir şey farketmedim. Zaten farkındayım.

Bilginiz ve paylaşımlarınız münasebetiyle size karşı saygılı olmaya çalısıyorum ancak karşımdaki kişiden de (hoca sıfatını kazanmış olsa dahi) aynı saygıyı beklemek en doğal hakkım.
Yukarıdaki satırlarınızda şahsıma karşı haksız yere hiç yoktan ithamda bulunduğunuz halde, bu konuda tek kelime etmediniz. Halbuki biraz hoşgörülü olup bir iki gönül alıcı söz söylemek size de sıfatınıza da bir şey kaybettirmez aksine kazandırır. En azından bu saçma sapan konu buralara kadar gelmezdi. Ama nedense ısrarla kırıcı olmayı seçiyorsunuz.

Siz bu sekilde soru soranlara agresif davranırsanız o zaman kimse bir sey sormaz, soramaz. Bu da forumun amacına ters düşer. Bizler bir şeyler öğrenmeye geliyoruz, siz ve sizin gibiler bilgilerini bizlerle karşılıksız paylaşıyorsunuz, teşekkür ederiz ama! birileri bunu yapıyor diye hiç bir zaman karşısındakine karşı kırıcı, ezici olma hakkını kendinde görmemeli. -diyor ve bu konuyu kendi açımdan bir daha açmamak üzere kapatıyorum.

*Bu satırları özel msg olarak gönderecektim ancak profili ayarlarınız buna müsade etmediğinden buraya yazmak zorunda kaldım.

Saygılarımla


Düzenleyen musk : 15-03-2012 saat 20:47 Neden: imla
musk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön