View Single Post
Eski 08-03-2012, 18:20   #9
menekşecibaba
Ağaç Dostu
 
menekşecibaba's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-01-2011
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 816
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Sevgili menekşecibaba, önce teşekkür ederim size böyle güzel ve samimi tanıtım yazınız için.
Yazınızı okumak hele böyle bir günde bana ilaç gibi geldi, sağ olun.

Doğruyu söylemek gerekirse mesajlarınızı sık sık okuma fırsatını bulamadım ama konunuzda ne kadar bilgi donanımlı olduğunuzu İstanbul semineri sırasında sayın Mine Pakkaner'den duymuştum.
Seminerde Mine Hanım " sık sık eğitim toplantıları düzenleyin, İstanbul'da da İzmir'de de çok bilgili arkadaşlarımız var, örneğin eminim ki menekşecibaba, Afrika menekşeleri konusunda benden daha fazla bilgiye sahiptir" dediğinde sizi merak ettim.

Bitkilere bakış açınız, ileriye dönük projeleriniz çok güzel ve olumlu, inşallah dedikleriniz olur. Umarım karşılaşmış olduğunuz olumsuzluklar size pes ettirmez ki öyle olduğunu görüyorum, herşeyin gönlünüzce devamını diler, başarılarınızı takip etmek isterim.
Bizlerle olmanız agaclar.net için bir kazanım.
Sevgili Güler Hanım beni onurlandıran yazınızı zevk ve gururlanarak okudum. Bazı gönüllere ilaç gibi olabildiysem ne mutlu bana

Mine Hanım sagolsun benim hakkımda biraz abartmış amma dediği gibi gerçekten forumda değerlendirilmesi gereken çok bilgili bu işe sevdalı insanlar var. Her ne kadar onun çoşkusuna ulaşamasakta elimizden geleni yapmaya çalışırız.

Böylesine değerli önemli bir konuda bu işe gönül vermiş insanları toplayacak ,bilgi ve anı paylaşımı yapabileceği , yalnız olmadıklarını hissedebileceği agaclar.net gibi bir ortamı oluşturduğunuz için bizler sizlere teşekkür ederiz.


Düzenleyen menekşecibaba : 08-03-2012 saat 18:22 Neden: imla hatası
menekşecibaba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön