View Single Post
Eski 06-03-2012, 11:59   #2
pria
Ağaç Dostu.
 
pria's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-08-2009
Şehir: Çanakkale
Mesajlar: 6,526
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster

Çok sevdiğim eşim ve iki çocuğum olmasına rağmen bu yaşta yeniden bir aşk yaşıyorum.Eşim kıskansada menekşe aşkı bambaşka ..Menekşeye gönül vermiş sevdalı bir gurup olarak yapmamız gereken çok şey var.Hayatım boyunca Türkiye de eksikliğini görüpte üzüldüğüm , yakındığım birçok şey olmuştur , Afrika menekşesi de bunlardan birisi. En çok kızdığım ve karşılaştığım şeylerden biriside herşeyi küçük ve önemsiz görmemiz. Halbuki hayatta hiçbir şey küçük ve önemsiz değildir. Her büyük başarının ardında birçok küçük şeyler yatar.
Bunları niye anlatıyorum ,bakıyorum birçok kişi için önemsiz , basit birşey gibi gelen afrika menekşesi üreticiliği ve çeşitliliği bazı yerlerde çok gelişmiş örneğin USA ve RUSYA da veya belirli bölgelerde . Ve o bölgelerde çok büyük bir ekonomik potansiyel oluşmuş , binlerce kişi ona gönül vermiş , organizasyonlar kurulmuş , pazarlar oluşturulmuş. Ne için bizde birçok kişinin burun kıvırdığı bir ayrıntı için. Düşünün 40 yaşlarındaki kız kardeşim bile bana gülerek bakıyor ve bunlarla niye uğraşıyorsun başka yapacak işin yok mu diyebiliyor
Sadece maddi açıdan değil insanı hayata bağlayan ,hayatın güzelliklerini tattıran bu kadar güzel ve zevkli başka ne olabilir.Yapılamayacak hiç birşey yok , yeterki elele verip bir ucundan tutup yapabileceğimiz şeyleri yapıp birleştirmek , birbirimize yardımcı olmak. 5-10 Sene sonra Türkiye bu konuda niye söz ettirilen bir ülke olmasın USA , RUSYA , TÜRKİYE gibi ne eksiğimiz varki.Büyük yangınlar bir kıvılcımla başlar.
..
Anlamlı tanıtım yazınızı okumak sevindirdi beni Biga'lı hemşehrim..
Benzeşiyoruz ne güzel..Siz menekşelerin aşığısınız, ben de nergis delisiyim..Oyalanıp gidiyoruz rengarenk..
Saygı ve sevgilerimle..


Düzenleyen pria : 06-03-2012 saat 15:08
pria Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön