View Single Post
Eski 04-04-2007, 22:10   #38
caucasus
Ağaç Dostu
 
caucasus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2006
Şehir: Mardin
Mesajlar: 2,271
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi karakurt Mesajı Göster
Bu yazıya verecek çok cevap var ama neyse... Merak ediyorsan söyleyeyim. Şu günlerde torflu viyollere tohum ekmekle meşgulüm. Domates, biber, patlıcan, salatalık, fasulye, kavun, karpuz tohumu ekiyorum. Geçen senede yaptım ve dogal organik sebze ile beslendim 4-5 ay. Bahçede 300 m2lik bir sera var. Ayrıca meyve bahçesi kuruyorum. Elma, kiraz ve kivi.
Ben birşeyler yetiştirmeyin uğraşmayın demedimki. Sadece yabani olan yani meyve alamayacağınız bir şeyle uğraşmayın dedim. Elma tohumu dik. Kiraz tohumu dik. Tamam arkadaş yapıyorsun helal olsun diyeyim. Çünki sonunda meyve almak var ama bunda öyle bir şans yok. Uğraşların boşa gidecek üzgünüm. Ama ben sadece ağaç yetiştirmeye bakarım diyorsa o zaman başka. Yinede gayretlerin için tebrik eder ve başarılar dilerim.
Bu şekil bir cevabı geleceğini bekliyordum buradan laf tartışmasıda yapmak istemiyorum ben zaten aşılı fidede alacam ondan almış olduğum kalemlerle kendi fidelerimi aşılamayı düşünüyorum konu bu başka bir problem yok.Sadece bu benim fidem bu benim kivim demek birazda kendimizi tatmin etmek.sanada başarılar alındıysan **** kızdıysan kusura kalma sadece yazışıyoruz.
sağlıycakla.

caucasus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön