Konu: fatma sunay
View Single Post
Eski 12-02-2012, 20:07   #27
fatma sunay
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 02-01-2010
Şehir: istanbul-kemaliye
Mesajlar: 1,281
Sevgili Benol hanım ;
Bu güzel iltifatlarınız için eşekkür ederim. Marifetli değilde meraklı biriyim heşeye el atmak istiyorum. Yeğeninize çok üzüldüm allah sizlerede sabır versin. Sayfamda sizlere güzel şeyler sunabilyorsam ne mutlu bana..

Sevgilerimle....


Sayın Halil Önen;
Tohum istemenin çingeneliğimi olurmuş bunu hepimiz yapıyoruz Artık bu tür alışverişler bizlerin daha iyi kaynaşmasını sağlıyor.
Yıldız çiçeği tohumu bir hayli çoktu ama sebze tohumu ağırlıklıdır diye çiçek tohumlarını çekinerek koydum. Ben biriktirir gene size iletirim.

Selamlar....


Sevgili Satı'cığım;
Hayat acılarıyla tatlılarıyla böyle bir şey. Nezaman neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz. Ama zaman en iyi ilaç derler ya doğru bir laf.
Toprakla uğraşmak ise en güzel terapi. Ben ve ablamlar yaşadığımız acıları toprak sayesinde yenebildik.bu yüzden bir dirhem toprak benim için çok kıymetlidir.

Sevgilerimle...


Sevgili Doğayla Barış;

Sayenizde bende Prf. oldum ya artık kim tutar beni. Artık geçmişi düşünerek üzülmek istemiyorum. Geleceğe bakarak ve gidenlerin aınısını nasıl yaşatırım onları gelecek nesile nasıl tanıtırım diye bir çok düşüncelerim var. Bizim soyumuzu yürütecek bizden sonra kimse yok. Bu beni çok üzüyor ve hep kalıcı birşeyler yapmaya çalışıyorum ki gelecek nesil bizleri unutmasın.
İşte bunu , yaptırdığım ev ve içinde sergilediğim eşyalarla yaşatmak istiyorum. Bir ev döşeyecek kadar ev eşyası da dede evinde birikti kısmet yapabilirsek onuda gene müze kıvamında yapmak istiyorum.

Selamlar....

fatma sunay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön