View Single Post
Eski 04-02-2012, 11:33   #248
syılmaz
Ağaç Dostu
 
syılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-01-2012
Şehir: Antalya
Mesajlar: 405
Tavşan konusunda tilki ve kurt varsa bu kadar çoğalmaz diyebilirsiniz ama anadolu köylüsünün yapısını biraz olsun bilen biri çok iyi bilir ki, çobanlar ya da kümes sahipleri hayvanlarını korumak için zehirli yem bırakıp (bu yöntemi asla tasvip etmiyorum) bu hayvanların soyuna ciddi zarar veriyor.

Bizim kültürümüzde pek tilki avı yoktur, av forumlarında her avın alt başlığını bulursunuz ama tilki avına dair birşey bulamazsınız, ben daha vurduğu tilkiyle poz veren görmedim. Avcılar avlamıyorken, tilki görmenin bu kadar zor olmasının başka bir açıklaması olabilir mi?

Ayrıca tavşanın tek düşmanı tilki değildir, Avustralya'da hiç mi yırtıcı yaşamaz, dünyanın tek yaban köpeği dingolar Avustralya'da yaşıyor, ayrıca yırtıcı kuşlar?

Hadi tavşanı geçtim, domuz için aynı şeyi söyleyebilir misiniz? Yetişkin erkek domuzu kurt bile avlayamıyor.

Yeni Zelanda fotoğrafını, fotoğraf çarpıcı olduğu için ekledim. A.B.D.'de helikopter kiralayıp, terörist öldürür gibi sayısız domuz öldüren çiftçiler var.

Beni çürütmek istiyorsanız, kurallara uygun avcılığın hayvan nesline zarar verdiğine dair bilimsel bir çalışma koyun ortaya. Hiçbir bilimsel veri koyamıyorsunuz, benim yazdıklarımda açık bularak çürütmeye çalışıyorsunuz ama olmuyor, olmuyor, olmuyor.

syılmaz Çevrimdışı   Başa Dön