View Single Post
Eski 02-02-2012, 15:49   #6
acemifüsun
Ağaç Dostu
 
acemifüsun's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-05-2009
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 2,783
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ferda Ülkümen Mesajı Göster
Selanikli olan anneannem bunu daha değişik şekilde yapardı.
Açtığı yufkaların içine muhallebiyi koyup, muska şeklinde sardıktan sonra fırında pişirip, üzerine şerbeti dökerdi.
Malzeme aynı olduğuna göre lezzetleri de benzerdir herhalde, denemenizi tavsiye ederim.
Evet, bizimkiler de o şekilde yaparlardı, adına da Manastır Baklavası diyorlardı

acemifüsun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön