View Single Post
Eski 20-01-2012, 16:04   #26
Charlaux
Ağaç Dostu
 
Charlaux's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-06-2011
Şehir: Istanbul / Columbus, Ohio (ABD)
Mesajlar: 1,260
Merhaba arkadaşlar,
Niyet edip ebayden 75 liraya (USPS Express shipping dahil) 1 tane jaboticaba almıştım.Aslında 2 tanede hediye edecekti ama paketin içinden çıkmadı.Neyse;ürün 30 gün içinde ulaştı tabi bunda önce Portekiz'e yollamalarının etkisi büyük ancak İstanbul'a gelince gümrüğe takılmadı ve 2 lira ödeyerek kapımdan aldım.Ancak dikkat edilmesi gereken bir husus var;ürün Avrupa gümrüklüde yazıyordu;aradım gitmem gerektiğini söylediler ben de içinde can var nasıl dayanır bir iki gün diyerek yola çıktım.Oraya vardığımda ise beni 3,5 saat bekletip gümrüklü olmadığını söylediler ve ben de yol için verdiğim absürt bir rakamla ortada kaldım.Size diyeceğim bekleyin,hala site güncellemiyorsa arayın tekrar sorun kişinin ismini almayı unutmayın.

Bir de express mail fiyatına insured eklemek faydalı olabilir çünkü ürün geç gelirse kaybolursa usps müşteri hizmetleri çekilir dert değil,gerçi dhl,ups,fedex'e vereceğiniz gümrük masraflarına değer.

Ürün geldiğinde iyinin iyisiydi,sadece bazı yapraklarının ön tarafı az biraz siyahlamış gerisi hala çok iyi.Almak isteyen JABOTICABA SEEDLING! MAKES A GREAT BONSAI!! | eBay bu linkten ebay güvencesiyle alabilir.Denediğim,tavsiye edebileceğim isim budur diğer üyeler hakkında hiçbir bilgim,ürünün kondisyonu hakkında bilgim yok.

Charlaux Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön