View Single Post
Eski 15-01-2012, 17:57   #65
Adalet Yağcı
Ağaç Dostu
 
Adalet Yağcı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-06-2008
Şehir: MERSİN
Mesajlar: 11,099
Her şey her zamanki gibi mükemmeldi, nihayet fener kavurma ile tanışabildim.
Kuzine üzerinde kızarttığımız ekmek kokusu çok güzeldi, salatalar balıklar yendi, sonra da Fenerbahçe'ye doğru yola koyulduk.

Bu arada çok uzun yıllar sonra karı yağarken görmek beni çok heyecanlandırdı, gök yüzünde uçuşan kuş tüylerini özlemişim.

Elektriğin kesik olması ve bazı yan yolların kapatılması oldukça zorladı bizi, gecikmiş olmaktan biraz tedirgin olduk, sevgili Güler kırk yıllık taksi şöförü gibi nereden girip nereye çıkacağını çok iyi biliyordu, hayran kaldım.

Baraka kafeye ulaştığımızda sulu kar yağıyordu, biz gecikince Güvenç bey arkadaşlarımıza bilgiler vermeye başlamış, biz de dahil olduk ama dışarıda kalmak ne mümkün, botlarım su almış, ayaklarım ıslanmış, çok ama çok üşümüştüm.

Baraka kafeye dönüp sıcacık çaylarımızı sahleplerimizi yudumlarken çok mutluyduk, Güvenç bey yetişemeyenler için fotoğraflı açıklamalar yaptı.

Dönüşte sayın Osman45 ve zarif eşi Sumru hanım, Müjgan Yılmaz ile beni eve kadar bırakmak inceliğini gösterdiler, teşekkürler ediyorum.
Havanın tüm olumsuzluğuna rağmen unutulmayacak bir gün daha yaşadık.

Pek çok fotoğraf çekildi, paylaşan dostlara teşekkürler, ben fotoğrafları yükleyemiyorum çünkü, aktarma aparatını yanıma almamışım, bir hafta sonra bendekileri yüklerim.

Ağaçlar.net toplantıları doyumsuz oluyor, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz bile.
En kısa zamanda dostlarımla yine birlikte olmayı ümit ediyorum.
Bu soğuk günlerde hepinizin içinizi ısıtacak sıcacık sevgilerimi gönderiyorum.

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön