View Single Post
Eski 11-01-2012, 19:28   #2
Arnavut
Ağaç Dostu
 
Arnavut's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-12-2009
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 209
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi leone1907 Mesajı Göster
bir kaç sene önce tavuk besliyordum,bir sabah kalktığımda tüm tavukların kümeste ölüsünü buldum. canlı gibilerdi,sadece boyunlarında ya da kasıklarında delik vardı,sanırım kanları emilmişti, sebebini bulamadım

mahallede ara sıra sansar görüyordum ama kümese girme ihtimali çok düşük çünkü tamamen beton.
gelincik yapmıştır dediler ama onu hiç görmedim
az evvel bir belgeselde Chupacabra diye bir hayvan gördüm,güney amerikada aynen bir sürü tavuğun kanını emmiş,
Çupakabra - BiLiNmEyEnLeR

sizce bu nedir, sansar ya da gelincik böyle mi yapar?
Sayın leone1907;

Konuyu açmanızın üzerinden bayağı zaman geçmiş fakat cevaplamak istedim kendimce.Öncelikle kaybettiğiniz kanatlılarınız için geçmiş olsun demek istiyorum.
Tarif ettiğiniz öldürme biçimlerine bakarsak katil "Gelincik" evet tahmininiz doğru.Kanını emerek öldürür ve bırakır avını yediğini pek işitmedim. Bu dertten muzdarip arkadaşlar için bir öneri olarak, Kümesinizin bulunduğu alanın yakınlarında köpek beslemeniz olumlu sonuçlar verecektir ki köpeğin bıraktığı kokuya yanaşmadığı söylenir.Bilimsel dayanağı var mı? Bilemem ama ben tecrübe ettim ve işe yaradı.Fakat katilin araştırdığınız "Chupacabra" isimli canlı olmadığına hem fikir olabiliriz sanırım ki kendisi henüz Güney Amerika da bile net olarak resimlenememiş.Tabiri caizse bir mit olarak halkın dilinde dolaştığını okudum. Sağlıklı bol evcilli günler dilerim.

Saygılar.

Arnavut Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön