View Single Post
Eski 06-01-2012, 22:21   #70
meh12
Ağaç Dostu
 
meh12's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: AFYON
Mesajlar: 585
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi pria Mesajı Göster
Kapatılan Köy Enstitüleri'nin renkli bir versiyonu gibi algıladım okul bahçesindeki çalışmalarınızı..
Tebrik ederim Mehmet Bey..
Eğer kabul ederseniz ve okulunuzun bahçesindeki Atatürk büstü çevresinde ekim yapılacak bir alan varsa size yine bol miktarda lale ve bir miktar iki cins nergis soğanı göndermek geçiyor aklımdan..

Bana ''inanın ben ve öğrencilerimden başka dokunan yok'' diye mesaj yazdığınız şehitlik için gönderdiğim laleler inşallah şehitliğin öksüzlükten kurtulmasına katkıda bulunurlar bu yıl..
Gönderdiğim lale soğanları irili ufaklıydı, bir kısmı bu yıl ama tamamı gelecek yıl açarlar..

...
Özellikle bahar aylarında fidanlık sahasında öğrencilerin toplu olarak sık sık gezinmesine izin verirseniz toprak çiğnendiği için tepik kalır..bu durum pek iyi değildir..özellikle toprak ıslak iken çiğnenmemesi gerekir..

Köyünüzde yanmış koyun gübresi boldur mutlaka..kışın fidan etraflarına her yıl bir miktar atıp çapalamanız gübreleme açısından yeterli olur kanısındayım..

Kolay gele..
Selamlar..sevgiler..
Sizin göndermiş olduğunuz lalerin yanına bir miktarda Konya'dan bir firmadan daha renkli olması için lale ,nergiz ,sümbül soğanı aldık ,hepsini beraber diktik. mart ,nisan ayında göreceğiz şehitlikteki gelişmeleri.Güzel olursa resmini çekip buraya koyarım.İyi olmazsa çekmem
Atatürk büstümüzün etrafı çok dar,yeni onarım yaptırıyoruz.Arkadaşlarla sadece gül dikelim diyoruz.Yine de teklifiniz için çok teşekkür ederim.

meh12 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön