View Single Post
Eski 01-01-2012, 22:48   #11
Lilium
Ağaç Dostu
 
Lilium's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2008
Şehir: Balıkesir Gönen
Mesajlar: 7,546
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lilium Mesajı Göster


Kendileriyle görüşüp benim yapacağım katkılar hakkında görüştük anlaştık. Buradan bildirmemin sebebi, engelli arkadaşlarımıza değişik bitkilerle katkıda bulunmak isteyenler, arkadaşımızın telefon ve mail adresiyle iletişim kurabilirler.
Buradan da ne tür bitkilere ihtiyacları var diye sorulabilir.
Sayın se_ra_cı, liste yapmadık, isteyen iletişim bilgilerinden iletişim kurarak katkıda bulunabilir dedik, kimin ne katkıda bulunduğunu bilmiyorum, hatta ben bile bir katkıda bulunamadım, unutuldu. adem beyin de başlığa girmemesi başlığın gözden kaçmasına unutulmasına neden oldu sanırım.

Sizlerin de aynı okulda olmanız güzel, önerim başlığa giriniz, eksiklerinizi ihtiyacınız olan bitkileri yazınız, yazışmalara katılınız, başlığı aktif tutunuz, göreceksiniz bir çok arkadaş elinden gelen yardımı yapmak için can atacaklar.

Açık adresinizi gönderirseniz başlığa koyarız, kim ne göndermek isterse adres bilgileri hazır elinin altında olmuş olur.

Bence ilk etapta acil olanların bir listesini yapın, elinde olan arkadaşlar göndermek için sıraya gireceklerini söyleyebilirim.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön