View Single Post
Eski 30-12-2011, 08:42   #10
gülenmelek
Ağaç Dostu
 
gülenmelek's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-04-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,429
Şimdi ben de mesaj yazacaktım konuyu arıyordum. Sayın saldikenver, geçmiş olsun diyorum ve umarım gelmezler tekrar. Halinizi en iyi anlayanlardanım çünkü.

Bu arada açtığım konunun yeri ve başlığı değişmiş ama olsun gerek kalmadı zaten satmaya

Şükürler olsun sorunun kaynağını bulduk Canlarım da kurtuldu böylece.

Bahsetmiştim, bitkiler salonda ama sinekler mutfakta yoğunlaşıyor diye. Suçlu toprağı gördüğümüz için şaşırıyorduk. Dün gece acaba oradan mı buradan mı derken mutfak lavabosunun altındaki borudan mı geliyor acaba diye boruyu söktük, temizledik ama yine çare olmadı. Eşim bir ara bunlar yerde de geziyor deyince takibe aldık. Ve çok çok alakasız bir yerden çıktıklarını gördük. Mutfak kapı kasasının dibinde kürdan genişliği kadar bir delik. Önce biri sonra diğeri derken baktık ki oradan geliyorlar. Çöp şişler vardır ya 3-4 kürdan uzunluğunda, ondan bir tane alıp delik nereye kadar gidiyor bakayım dedim. Valla sonuna kadar gitti ve çıkardığımda ucu çamurluydu. Yerin altından çıkıyorlarmış meğer. Biz de bitkileri suçladık boşu boşuna ve zor bir zamandı gerçekten. Sonuç olarak orayı slikon ile kapattık. Çıkabilecekleri bir delik daha bulana kadar rahatız zannedersem

İşin kötüsü bunlar karınca gibi de değiller. Karıncayı takip edersin, geldiği yeri bulur orayı kapatırsın. Bunlar uçtuğu için bulunmaları zordu. Tesadüfen bulduk ama şükürler olsun ki galiba kurtulduk diyebilirim.

gülenmelek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön