View Single Post
Eski 27-12-2011, 10:46   #69
Eser İlhan
Ağaç Dostu
 
Eser İlhan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-03-2007
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,298
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Jezebel Mesajı Göster
Bence en asgari düzeyde ekstrasız bir fiyat ve ayrıca ekstralarla bir fiyat verilse fikir değiştitecek kimseler çikacaktır.
50 € 'ya çok çiçek satın alınabilir.
Balıkçı köylerini gezmek ve orada vakit öldürmek belki bazı kimselerin ilgi alanına girmiyordur,
hatta Amsterdam bile pek de önemli değildir...
Şahsen ben taş yapıları görmeye çok hevesli değilim, mesela............
Herkesin bütçesi üst düzey istekleri karşılayacak durumda olmayabilir.
Bu arada yıldızı olmayan bir otelde kalmak bana kat'iyen dokunmaz, orası Avrupa ve inanın bana hamam böceği yıldızsız otellerde de pek bulunmaz.
Fiyat gözden geçirilirse belki katılabilirim.
Yıldızı olmayan bir otelde kalmak bana da dokunmaz. Bu başlık açıldığından beri otel yıldızlarından ve hamam böceklerinden söz edildiğini fark etmedim. Acaba ben mi atladım?? Keşke yaşımız tutsa da gençlik otellerinde kalsak. Cok daha ucuz olurdu )
THY veya KLM dememdeki maksat ise sadece güvenlik kaygısıyladır.Konfor kaygısıyla değil.Bazı özel şirketlerin kendi uçak filoları olmadığı,başka şirketlerden kiralanan uçaklarla uçulduğu ve bu uçakların teknik kontrollerinin bazen yeterince iyi yapıl(a)madığı bilinen gerçekler ve ben (isterseniz adına korku deyin) kendim için bu riske girmek istemiyorum.
Herkesin beklentilerinin farklı olacağının ayırdında olarak kimseyi incitmeden fikir belirtebilmek için kelimelerimi şimdiye kadar hep özenle seçmeye dikkat ettim.
Ama Amsterdam'a gidince oranin kültürü, balıkçı köyleri, taş binaları (ve oralarda biraz vakit öldürmek) beni çok ilgilendiriyor doğrusu.Çünkü biliyorum ki, hayatım boyunca yeniden Amsterdam'a gitmek fırsatını belki de tekrar bulamayabilirim.
Herkesin değişik fikirleri olabilir ve bunların açıkça belirtilmesi doğrudur. Ben beklentilerimi dile getirdim, artık bu konuda söyleyecek fazla birşeyim kalmadı. Şimdi izlemeye geçiyorum. Kesin şekilde ortaya çıkacak olana göre sadece katılım durumu bildirmek galiba en doğrusu olacak.

Eser İlhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön