View Single Post
Eski 26-12-2011, 15:18   #57
Eser İlhan
Ağaç Dostu
 
Eser İlhan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-03-2007
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,298
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi OSMAN45 Mesajı Göster
Daha önce yazdığım gibi, sadece bizim ilgili olduğumuz konulara yönelik hazırladığı bir tur programı için güvendiğim bir kişinin hazırladığı teklifi bilgilerinize sunuyorum. Açık söyleyeyim ben de biraz pahalı buldum ve bunu kendisine bildirdim ama programın iyi incelendiğinde bizim taleplerimize çok uygun olduğunu itraf edelim.

Alternatif veya rakiplerin program tekliflerini fiatsız olarak kendisine gönderiyorum. Bakalım o programlar için fiatı ne olacak?

Selam ve sevgiler.

Tur Fiyatı :İki kişilik odada kişi başı 718 €(Uçuş hariç)
Uçuş :THY İle ekonomi sınıf uçuş (Sabah Gidiş-Akşam Dönüş)
Konaklama: Holiday Inn Exp.Amsterdam Sloterdjik Hotel-**** benzeri
Program:
1 Gün:Schippol H.limanında Yerel rehberimiz tarafından karşılanma ve özel otobüsümüz ile Amsterdam panaromik şehir turu yapmak üzere yola çıkış.Turumuz esnasında Amsterdam’ın belli başlı güzellikleri görülecek.Tur sonunda bizi bekleyen özel tekne ile yapacağımız kanal turunda bu sefer şehri bir ağ gibi saran kanallarda keyifli bir tur yapılacak.Tur sonunda toplu olarak alınacak öğlen yemeği sonrası otelimize transfer ve odalarımıza yerleşme.Kısa bir istirahat sonrası Otel dışında alacağımız toplu akşam yemeği için buluşma.Yemek ve Amsterdam şehir merkezinde yapacağımız kısa bir tur sonrası otelimize dönüş ve geceleme.
2.Gün:Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası tam gün öğlen yemekli Keukenhof Park Turu.
Akşam yemeği serbest.
3 Gün:Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası Venlo’da 10 yılda bir kurulan Expo Floriade 2012 Botanik Fuar alanına yapılacak tam gün yemekli tur için haraket.
Akşam yemeği serbest
4.Gün:Otelimizde alacağımız kahvaltı ve otelden çıkış işlemlerini tamamlanması sonrası Dünyadaki en eski botanik parklarında biri olan Hortus Botanicus Park ziyareti için yola çıkış tur sonunda Havaalanına transfer .Check-in işlemleri ve THY uçuşu ile istanbul’a varış ve Aktuel Turizm Servislerinin sonu.

Fiyatımıza Dahil Olan Servisler:
*Belirtilen Otel **** benzerinde 3 gece iki kişilik odalarda kahvaltı dahil konaklama.
*Programda belirtilen tüm transferler ve turlar.Kanal gezisi,Park girişleri,Expo
Floriade’ da tek yön teleferik.
*3 adet öğlen yemeği ve 1 adet akşam yemeği.
*Turlar ve transferlerde yerel İngilizce rehberlik hizmeti.
*Tüm tur boyunca size eşlik edecek Aktuel Turizm Rehberi.
*Tursab Seyahat Güvence Sigortası.
Fiyatımıza Dahil Olmayan Servisler:
*THY İstanbul-Amsterdam-İstanbul Uçuşu.
(202€ Vergiler Dahil)Nisan ayı başı için en ekonomik fiyattır.
*Hollanda Vize işlem ve ücreti (250 TL)
*Hollanda yeşil pasaporta vize istememektedir.Daha önceden başka bir Schengen ülkesinden alınmış ve kullanılmış,halen geçerliliği olan Schengen vizeleriniz ile giriş yapabilirsiniz.Ancak seyahate yakın tarihte başka bir Schengen ülkesinden alınmış ve hiç kullanılmamış Schengen vizesi ile Hollanda’ya girişte sıkıntı yaşanmaktadır.
Vize detayları için bilgi sorunuz.
*Programda belirtilen yemeklerde alınacak içecekler.
*Programda belirtilen dışında tüm yemekler ve turlar ile müze,park girişleri.
*Yurt dışı çıkış harcı (15 TL)

Önemli Notlar:
*Yukarıda belirtilen tur fiyatı minimum 30 Kişi (15 adet iki kişilik oda)için geçerlidir.
*Kişi sayısının 30’un üzerine çıkması transfer araç tipinin değişmesine **** ilave araç ve rehber tahsisine neden olabilir.30 Kişinin üzerinde katılım için lütfen onay isteyiniz.
*Yukarıda belirtilen otel ve uçuş için henüz grubunuz için yer tutulmamaktadır.Uçuş için belirtilen fiyat şu an için sistemimizde gözüken en ekonomik fiyattır.Kesinleşen tarih ve kişi sayısına bağlı olarak güncel fiyatlar tarafınıza bildirilecektir.
*Kesin konfirmasyonunuz ulaşmadan vergilerde,kurlarda **** fiyatlarda meydana gelebilecek olası değişiklikler tarafınıza yansıtılacaktır.
*Yukarıda belirtilen fiyatlar tüm tutarın tur tarihinden önce ödenmesi koşuluna göre çıkartılmıştır.
Program güzel olasına güzel de hep botanik bahçeleri üzerine kurulmuş. Amsterdam'a kadar gidince sadece botanik bahçelerini gezip dönmek istemezdim, onları görmek güzel ama Volendam, Delf vb. yerleri de içine alan, Hollandayı tanıtıcı turları da yapmak isterdim ben kendi adıma. Bir de uçak biletinin dahil olmaması kötü ...

sevgili zenfree'nin aşağıya eklediğim programı yukardaki nedenlerden ötürü bana çok uygun gözüktü :
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi zenfree Mesajı Göster
Daha önce özel havayolları ve Sabiha Gökçen'den hareket olarak aldığımız program, bizim isteğimizle THY ve Atatürk Havalimanı olarak güncellendi. Bu programa ne dersiniz?

TULIP AMSTERDAM 3 GECE 4 GÜN

1. 19.04.2012 Gün İstanbul – Amsterdam 19.04.2012

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali BES TRAVEL kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla saat 06.00’da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından THY’nin TK 1951 sefer sayılı uçağı ile 07.55 ‘te Amsterdam’a hareket. 3 saatlik uçuş sonrası yerel saat ile 10.35’te Shipol Havalimanı’na varış pasaport ve gümrük işlemlerinden sonra alanda bizleri bekleyen özel otobüsümüz ile Amsterdam şehir turu. Turumuzda Dam Meydanı, Yel değirmeni, Leidseplein, Rembrantplein, Kraliyet Sarayı ve dünyaca ünlü elmas fabrikası görülecek yerler arasındadır. Otelimize giriş işlemleri sonrası alışveriş ve gezme imkanı. Akşam arzu eden misafirlerimiz ile rehberimiz eşliliğinde gece turu. Geceleme otelinizde.

2. 20.04.2012 Gün Amsterdam (GRAND HOLLAND TURU)

Sabah kahvaltısının ardından resmi başkent olan Lahey ilk durağımız. Burada parlamento binası Kraliçe Sarayı Lahey Adalet Divanı Maduradam Minyatür şehir görülecek yerler arasında. Öğlen yemeği Kuzey Denizi sahilinde yine çok popüler bir sahil kasabası olan Schveningen’de. Burada Hollanda’nın en eski şehirlerinden olan Mavi Porselenleri ile ünlü Delft şehrine geçiyoruz. Şehir meydanı ve çarşısı gezildikten sonra ülkenin 2. Büyük şehri dünyanın en büyük limanın bulunduğu Rotherdam’a hareket. Rotherdam’da panoramik şehir turu bizleri bekliyor. Maas Nehri üzerindeki görkemli Erasmus ve Williem Köprüler, Küp Evler ve Eski Liman görülecek yerler arasında. Tur sonrası otelimize dönüyoruz. Geceleme otelimizde. (Grand Holland Turu Kişi Başı 55€)

3. 21.04.2012 Gün Amsterdam (KEUKENHOF)

Sabah kahvaltının ardından Hollanda’nın sembollerinden Lale Sunbul Nergis vb 7 milyon çiçeğin 5 hektarlık rengarenk görsel bir showa dönüştüğü turumuz her yıl mart ayının son haftasından mayıs ayının ortasına kadar ziyarete açılıyor. Keukenhof bu sene kuruşunun 62. Yılını kutlamakta. Çiçek soğanı ihracatı hedeflenerek kurulan bahçe günümüzde turist akımına uğramakta ve turizmden önemli bir gelir elde edilmektedir. Her turlu çiçeği görebileceğiniz bahçede lalelerin ayrı bir yeri vardır. Flower parade’ye katılıp yeryüzündeki cennet bu olsa dedirten Keukenhof’ta doğanın renk cümbüşüne şahit olacağız. Geceleme otelimizde.

4. 22.04.2012 Gün Amsterdam ( Marken–Volendam Turu )- İstanbul

Sabah kahvaltısının ardından Marken–Volendam balikci kasabalari gezisi Ijsel gölü kenarinda Hollanda’nin en populer sahil/balikci kasabalari olan Marken ve Volendam rengarenk evleri ve dogasi ile birlikte tadi damaginizda kalacak balik restaurantlari sizleri bekliyor. Hollandalilarin su ile mucadelerinde yaptiklari set ve polder’lari gorebilecegimiz cok dinlendirici bir gezi. Ayrica hesapli ve zengin cesitli hediyelik esya magazalari size guzel bir alisveris imkani sunuyor. Havalimanına transfer. THY’nin TK 1950 sefer sayılı uçağı ile saat 17.30’da İstanbul Atatürk Havalimanı’na hareket. 22.05’te İstanbul’a varış. (Marken-Volendam Turu Kişi Başı 40€)

Fiyat : 2 kişilik oda da kişi başı 550€
: Tek kişi oda farkı 150 €



FİYATLARA DAHİL OLAN HİZMETLER

THY Havayolları(AHL)/ Amsterdam / İstanbul(AHL) uçak bileti

Otelde 3 gece oda kahvaltı konaklama

Amsterdam şehir turu Keukenhof Lale Bahçeleri turu

Alan/Otel/Alan transferleri

Seyahat Güvence Paketi

Havaalanı vergileri ve servisleri bedeli

Profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri



FİYATLARA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER


Vize ucreti 130 Euro dur .Yesil Pasaportlara vize gerekmemektedir.

Grand Holland Turu Kişi Başı 55€

Marken-Volendam Turu Kişi Başı 40€

Ekstra turlar ve kişisel harcamalar

Programda belirtilmeyen tüm gezi ve turlar

Müze ve ören yerleri girişleri

Yurtdışı çıkış vergisi:15 TL

BESTRAVEL
Belki bu programın bir yerlerine bir botanik turu daha sıkıştırılabilir (mi? )..

Eser İlhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön