Konu: Fatoş
View Single Post
Eski 23-12-2011, 14:11   #26
Fatoş
Ağaç Dostu
 
Fatoş's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-12-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,660
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K Mesajı Göster
Fatoş hanımcım merhaba; keyifle okudum yazdıklarınızı, sevgiyle, gülümsemeyle. Okurken "o güzel yüreğin paylaşımlarından bende yararlandım" dedim.

Teşekkürler ettim size gülümsemeniz için. Samimiyetiniz, içtenliğiniz için. iyiki varsınız dedim. İyiki merhaba dedim size. İyiki güler yüzünüzle, güzel yüreğinizle yanıt aldım dedim kendime.

Böyle zamanlarda bir teşekkürde ağaçlar.net'e ederim ben. Müthiş bir birikim var burada. Ansiklopedimi yoksa diyerek sayfaları karıştırdığım, tesadüf foruma girince kendime;

- Burada karşılıklı konuşmalar ve çok sayıda başlık var. Aynı zamanda bir forum burası diye üye olduğum zaman için teşekkür ederim. Müthiş bir bilgi birikimi ve doğal olarak bu birikimlerin, gözlemlerin etkinliklerin, üretimlerin paylaşıldığı güzel sayfalar. Bu paylaşımları yapan güzel insanlar.

Başta sevgili malina ve Güler ablacım olmak üzere onlarca, yüzlerce güzel insan...

Sevgili Fatoş hanımcım. Teşekkür ediyorum size. Sizin şahsınızda bütün bu sevgili insanlara. Teşekkürler.

Sevgilerimle
Merhaba Sevim hanımcığım, o güzel sözleriniz için size ve arkadaşlarıma çok teşekkür ederim Ağaçlar. net benim için çok önemli, sıkıntılı ve bunalımlı günlerimde içinde olduğum çıkmazları çiçeklerle atlatmaya çalıştığımda karşıma çıkan ağaçlar. net, hayata bakış açımı değiştirdi. İyi ki varsınız. Sevgili Malina'ya ve ağaçlar. net üyelerine çok teşekkür ederim. Sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum.
Bitkileri, çiçekleri doğayı ve tüm doğadaki canlıları seven dostlarım hepinizi çok seviyorum.

Fatoş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön