View Single Post
Eski 20-12-2011, 16:03   #23
zenfree
Ağaç Dostu
 
zenfree's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-03-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 5,657
Sayın Benol Hazaroğlu, araştırmalarınız için teşekkür ederiz. Detayları da paylaşırsanız daha önce aldığımız tur programı ile kıyaslayıp karar verebiliriz. Ben daha önce aldığımızı aşağıya ekliyorum. Fiyata dahil olanları kırmızı ile işaretliyorum. Selamlar

TULIP AMSTERDAM 3 GECE 4 GUN
1. Gün İstanbul – Amsterdam
Sabiha Gökçen Dış Hatlar gidiş terminali BES TRAVEL kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Pegasus Havayolları’nın H9 671 10.20 sefer sayılı uçağı ile ile Dusseldorf’a hareket. Saat 12.45 de varış ve ardından alanda bekleyen özel aracimizla panoramik Amsterdam şehir turu. Turumuzda Dam Meydanı, Yel değirmeni, Leidseplein, Rembrantplein, Kraliyet Sarayı, Kırmızı Fener Sokağı ve dünyaca ünlü elmas fabrikası görülecek yerler arasındadır. Ardından serbest zaman, alışveriş ve gezme imkanı. Turumuzun ardından otelnize transfer ve serbest zaman. Geceleme otelinizde.
2. Gün Amsterdam ( MARKEN – VOLENDAM )
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman, yarım günlük Volendam Kasabası ve Marken turu Eski balıkçı kasabası olan Volendam’da tarihi evler ve liman, küçük bir ada olan Marken’i ziyaretimiz sırasında dünyaca ünlü peynir fabrikası görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelinize transfer. Serbest zaman ve geceleme otelinizde.
3. Gün Amsterdam (KEUKENHOF)
Sabah kahvaltının ardından bu turumuz Keukenhof da 32 hektarlik bir arazi uzerinde kurulan bu alanda lale soganlari ve lale bahceleri seracilik hakkinda bilgi ediniyoruz.Cinileri ile dünyaca ünlü Delft Blue görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelinize donus Serbest zaman ve geceleme otelinizde.
4. Gün Amsterdam - İstanbul
Sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman, uçak saatine bağlı olarak alışveriş ve gezme imkânı. Dusseldorf Havalimanına transfer, Pegasus Havayollarının H9 672 sefer sayılı uçuşu ile 13.55 de İstanbul’a uçuş. Saat 18.10 de varış ve turumuzun sonu.

İbis City West Hotel Vb.( Oda Kahvaltı )

İki kişilik Odada Kişi Başı 499 €
Tek Kişilik Oda Farkı 150 €
0-2 Yaş Çocuk 150 €
3-12 Yaş Çocuk 399 €

( İbis otel olduğuna dikkat. Otel yıldızları arttıkça fiyat artıyor.

FİYATLARA DAHİL OLAN HİZMETLER
Pegasus Havayolları ile SAW / Amsterdam / İstanbul ( SAW ) uçak bileti
Otelde 3 gece oda kahvaltı konaklama
Panoramik Amsterdam şehir turu Keukenhof lale bahceleri turu Marken Volendam turu
Alan/Otel/Alan transferleri
Seyahat Güvence Paketi
Havaalanı vergileri ve servisleri bedeli
Profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri
FİYATLARA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
Vize ucreti 130 Euro dur .Yesil Pasaportlara vize gerekmemektedir.Ekstra turlar ve kişisel harcamalar
Programda belirtilmeyen tüm gezi ve turlar
Müze ve ören yerleri girişleri
Yurtdışı çıkış vergisi:15 Ytl

zenfree Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön