View Single Post
Eski 15-12-2011, 14:29   #75
Yakup
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-04-2009
Şehir: Balıkesir /Bandırma
Mesajlar: 336
El cevap

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi KAPTANzst Mesajı Göster
Selam Yakup bey.
Dikkatinizden dolayı sizi kutlarım.
Ama adayı olamazmı
Eğer öğrenci ise, profilini düzeltmesi benim için yeterli.

Saldırmak maksadı ile yazmadım. Zamanla Sn. kekobun da Sn. diğer adı geçenlerin de ne kadar haklı olduklarını birlikte göreceğiz. Bir mühendis (adayı) ısrarla bir iddiada bulunuyorsa ve bir firma, inadına bir ürüne yatırım yapıyorsa elbette makul nedenleri vardır. Zaten bu yazı konusu gübreler için yorum yapmayacağımı birdirmiştim.

Yazılarımı okuyanlar bilir ki, bedava çiftçiliğe karşıyım. Çiftçi gidip teorik bilgisini edinecek arkadaş. Toparağının pH ını bilecek. Yoksa ona bu kapitalist düzende ekmek yok.

Ha bu demek değil ki 3 kuruşluk ürünü mucize olarak anlatan yerli veya yabancı firmalara karşı değilim. Ama bununla da mücaadele için yine güncel bilgileri takip etmek gerekmiyor mu?

Ben arılarım ile ilgili bir denemeyi artık tüm kovanlara yapmama kararındayım. Çünkü kaybedince tamamını kaybediyorsunuz.

Ya da Etidot-67 nin etkilerini anlatırken çiftçilerin anlattığı gibi anlatsam, belki her gün 4-5 kişi beni arar.

Lütfen, çiftçi arkadaşlar önce oturup düşünsünler. Sonra yazsınlar. Çünkü bazı yazılar şuna benziyor, "Ben iddia edilen bir menfaatim için tüm mahsulü riske attım, sonra da kaybettim."

Halbuki bu tür durumlarda söylenmeyenler de vardır. Ben arılarımda yanlış bir uygulama yaptığımda, arılarım bunu bana söylerler.

Hımm...Demek ki mahsulün dili yokmuş.

Yakup Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön