View Single Post
Eski 12-12-2011, 08:08   #61
Selahattin Yılmaz
Ağaç Dostu
 
Selahattin Yılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-05-2006
Şehir: Bursa
Mesajlar: 5,284
Mesajım halen geçerlidir.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Selahattin Yılmaz Mesajı Göster
diCO sıvı organik gübre formülü, üretim metodu olarak bekir sıtkı arının formülünden bağımsızdır. B5A henüz bazı konularda talep edilmesi nedeniyle nisbeten bu formüle bağımlıdır ancak tescil işlemi ve bazı bilimsel işlemler tamamlandıktan sonra formülden ve şahsın bsa isminden de ve yarattığı çamurlardan da kurtulunacaktır ve esas düşünce budur çünkli bahsi geçen tüm konular diğer iki ortağının tarım camiasında olmamasından dolayı o çamurla alakalıdır, her ne kadar firma şahıstan kurtulmayı başarsada 1-2 yıl öncesine ait verilerle ortaklığa dahil olduğu günlerdeki kendisinden de bizzat dinlediğim sorunları aynı cümlelerle ve aynu üslüpla ortalık yerde gündeme getirmekte ve üzerinde o çamur dururken suçu başkalarına atmaktadır. Sorun değil, kendi meselesi.

diCO sıvı organik gübrenin esas amacı akademik yöntemle b5a nın tıkanık geliştiriliminden kurtulmak ve bilimsel temellere oturtturmaktır, bu amaçla ruhsatlandırma aşamaları devam ederken bir yandan da bilimsel veriler toplanmaktadır bunun için tanıştığım ilk günden beri mücadele ettim, sonuçtan çok memnunum. B5A da, ismide isim tescili ve marka değeri firmaya ait olmak üzere zamanla yerini yeni ve geliştirilmiş ürün gibi ürün versiyonlarına ve isimlere bırakacaktır. O nedenle diCO sıvı organik gübre bekir sıtkı arı varken düştüğü hatalara düşmemek için tartışmaya firma nezdinde girmeyecektir. Açıklanacağı söylenen resmi belgelerde sonucu takip edenler tarafından resmi web sitesi üzerinden yayınlandığında rahatlıkla öğrenilebilir.

B5A'yı ya da diCO sıvı organik gübreyi aşağıda saydığım sebeplerden dolayı reel olarak desteklemeye devam edeceğim.

Ama bu başlığa olan desteğimi bu günden sonra B5A yı da istediğim değişim ortaya koyulabildiği, yeni versiyonlar için ufuk açmak üzere değişim sağlayabildiği, herşeyden önce bilimsel temellere ulaşmasında bir basamak olduğum ve son olarakta şahsa prim vermemek için bu başlıktan şahsi desteğimi çekiyorum irtibat kuranların özel hayatımda irtibat kurmasını isterim. Bundan sonra B5A ya da diCO sıvı organik gübreyi tarımsal işlerinde bakanlığın istediği zeminde hareket ettiğini hakkında çıkarılan şaibelere rağmen gerçeği öğrenmek için resmi web sitesinden takip etmenizi öneriyorum.

Selahattin YILMAZ
Ziraat Mühendisi

.
.
.

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön