View Single Post
Eski 25-03-2007, 20:29   #74
Obdan
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 25-03-2007
Şehir: ISTANBUL
Mesajlar: 1
Sevgili Dostlar herkese merhaba,
Bu güzel cemiyete bugün üye oldum..Bir doğa aşığı olarak üye olduğum bu sitede tesadüf eseri Karamürsel ve köyleri ile ilgili bir çok güzel sözler duydum...İstanbulda oturmama rağmen ailemin karamürsel kökenli olması ve şu anda hemen hem tüm ticari yatırımlarımı yaklaşık 2 yıldan beri o bölgeye yönlendirdiğimden dolayı haftanın 3 günü o bölgede bulunmaktayım.

Gerçekten o bölgeye yerleşmek veya kaçış mekanları yaratmak için
eşsiz doğası,toprağı,su kaynakları,İstanbul'a,Hastanelere yakınlığıyla ,Modern hayatın imkanlarıyla ve tabiiki kucaklayan halkıyla cok dogru bir tercih oldugunu düşünüyorum.Ve bu kararı alan tüm doğa dostlarını tebrik ediyorum..

Yaklaşık 3 sene öncesinden beri bölgede , ırmak kıyısında bir hayalimi gerçekleştirmek için ,dedemin küçük bir arazisinden başlayarak ciddi cabalarla doğa harikası bir alanda yavaş yavaş 1-2 dönüm parçaları toplayarak ,ciddi büyüklükte bir araziyi satın aldım..

Benim hayalim cocukluğumda kısa sürelerle gidip inanılmaz güzel günler geçirdiğim bu cennette şimdi çocuklarımla ve dostlarımla hatta tüm kaçışı sevenlerle bir köy oluşturmak..orada insanca hem modern hayatın imkanlarından faydalanabileceğimiz ama en önemlisi doğayla içiçe bir köy hayatı, bir komün oluşturmak...İnşallah bu hayalim gerçekleşir.

Karamürsele kaçışı gerçekleştirenlere mutlu yasamlar diliyorum.
Umarımki karamürsel'e kaçış hepimiz için bir gün gerçekleşir.
Sevgi ve Saygıyla..

Obdan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön