View Single Post
Eski 01-12-2011, 08:37   #44
Yakup
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-04-2009
Şehir: Balıkesir /Bandırma
Mesajlar: 336
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kekob Mesajı Göster
Bazen anlayamıyorum;acaba türkçe bilmiyormuyum diye kendi kendime soruyorum.Ben ürünün en fanatiklerinden ve ilk kullanıcılarındandım.Şu anda çıkardıkları ürünleri de ilk kullanıcılarından sayılırım.Gerek B5A yı gerek dico yu gerekse suryem dediklerini ayrı ayrı patates ve büyükbaşlar olmak üzere uygulamaya aldım.Hepsinde sonuç aynı,Olumsuz hiç bir gelişme göremedim.Bitkilerde ölümler oldu.İneklerde de hayvanlar önce içmediler suya şeker koydum hayvanı susuz bıraktım ve içmek zorunda kaldı.Hayvan 10 gün iştahsızlık yaşadı sonra normale döndü.Tabi bu arada hayvan yemesi bayağı azaldığı için hem süt veriminde azalma oldu,aynı zamanda da zayıfladı.Daha farklı nasıl anlatılır ki;Düpe düz boş,B5A da aynı şaşa ile çıkmıştı,aynı kısır döngüyü tekrar yaşıyoruz.Şunu da ilave edyim sayın yakup isterseniz savunucusu isterseniz pazarlamacısı olabilirsiniz,o sizin taktiriniz.Beni bağlaya bir durum olmaz.Kimseye şunu yap bunu yap demek haddime değildir.Ne yaparsanız saygıyla karşılarım.Unutmayın yel eken fırtına biçer.
Sn kekob,
Haklı olabilirsiniz. Ancak, iddialarınızı savunmak için tecrübelerinizi paylaşmanız yeterli. Siz, tartışma metodolojisi yönünden, kendinizi ispatlamak zorunda kalacağınız iddialarla bağlayarak haksız duruma düşürüyorsunuz.
Dico veya B5A, önemli değil. Abartılıyor olabilir. Kandırmaca da olabilir. Siz, belki farkında değilsiniz ama ürüne değil, tartışmaya odaklanıyorsunuz.
Umarım anlaşılmışımdır. Benim için, şu aşamada söyleyecek başka yorum/kelime yok. İnşaallah çiftçiliğiniz ve bilgilerinizle topluma faydalı olursunuz.
Saygılarımla


Düzenleyen Yakup : 01-12-2011 saat 16:46 Neden: eksik kelime eklendi
Yakup Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön