View Single Post
Eski 29-11-2011, 19:44   #34
MeyveliTepe
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,962
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kekob Mesajı Göster
Ben sadece gördüklerimi,uyguladıklarımı vardığım kanıyı yazdım.Bir diğer duyumum ise hayvan yemi olayı B5A yı formüle eden kişinin yıllar önce başladığı çalışmalarmış.Sayın Selahattin YILMAZ motosiklet kazası geçirdiğinde aşırı antibiyotik kullanırken B5A yı formüle eden kişinin gönderdiği o üründen kullanmış.Bunu da Sayın Selahattin YILMAZ hocamiza sorarsaniz daha iyi olur Saygilarimla
Aynı anlaşılmaz ifadeniz devam ediyor. Ne bahsettiğiniz hayvan yeminin yıllar önce birinin başlattığı çalışma olması, ne de bir şirketin içinde şimdi veya daha önce çalışanların arasındaki ilişkiler ya da çelişkiler forumu ilgilendirir şeyler değil.

Mesajlarınızda sürekli olarak bu gibi şeylere odaklandığınıza göre aslında bu gübrenin kullanıcısı değil, bir şekilde bu şirket ile irtibatı ve çelişkileri olmuş birisiniz diye yorumluyorum. Bu durumda da her kimseniz ve ne demek istiyorsanız dolaylı imalarla değil de doğrudan yazarsanız daha iyi.

Bu yüzden, başlık da Dico gübre olduğuna göre ürünün kendisiyle ilgili (yani içeriği, etkisi, etki mekanizması, vs.) söyleyecek bir şeyiniz varsa onları rica edelim. Diğer şeyler ne negatif, ne pozitif kimseye bir etkisi olmayacaktır.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön