View Single Post
Eski 28-11-2011, 16:30   #31
MeyveliTepe
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,962
Sn.kekob, neden bahsettiğiniz, ne söylemeye çalıştığınız pek belli değil.

Önce B5A ve Dico'yu kullandığınızı ama olumlu sonuç alamadığınızı yazdınız. Sonra, B5A'yı yapan ortaklardan birinin gittiğini, oysa ürünü o giden ortağın tek başına yapmakta olduğunu yazdınız. Daha sonra bir kuzu hikayesi naklettiniz. Kuzulara bakan köylü babanızın askerlik arkadaşıymış. Burada "yalanda ısrar" gibi bir şeyden bahsediyorsunuz ama anladığım, epey karışık bir askerlik arkadaşı, bakıcı vs. ilişkilerine rağmen, yapılan her neyse kuzulara iyi gelmiş.

Daha da sonra b5a, dico, suryem (burada hiç suryem bahsi olmamıştı. Öyle bir ürün var mı bilmiyorum), hepsi aynıdır deyip içindeki arpa unu miktarından bahsediyorsunuz. Normal bir kullanıcı gübrenin içindeki arpa ununu filan bilmez. Kutuda mı yazıyor acaba? Her neyse, gübre olarak olumlu sonuç alamadığınıza göre, size göre hepsi de aynı olduğuna göre hiç biri olumlu sonuç vermemiş oluyor. Bu durumda olumlu sonuç vermeyen her şey birininin aynı olur, heptem kafam karıştı.

Söyleyecek bir şeyiniz varsa, sadece ürüne odaklanarak, bakşa bir şeyleri karıştırmadan söyleseniz daha iyi. Yoksa burada bilemediğimiz, hiç dahil olmadığımız başka bir şeylere buraya taşımaya çalıştığınız gibi bir izlenim doğuyor.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön