Konu: Pilav
View Single Post
Eski 25-10-2011, 20:14   #170
YeniBON
Ağaç Dostu
 
YeniBON's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-10-2011
Şehir: BANDIRMA
Mesajlar: 272
Sayın sakdag,

Bu vb. pilav hazırlama ve yemek için çoğunlukla bulgur tercih ediyorum. Çünkü kullanım durumuna ve bünye ye göre pirinç vucütta direk yani en kısa sürede şekere dönüşüyor.

Bir de aldığınız ve kullandığınız pirinç hangi cins onu belirtmemişsiniz. Çünkü bölgemiz de bulunan ithalatçı, paketleyici ve ana dağıtıcı firmaların bazıları, en ucuz ve kalitesiz pirinçleri ülkemizin en güzel ve sağlıklı pirinçleriyle karıştırıp bir kaç kat fiyatla piyasaya sunuyorlar.

Biraz inceleyin ve kullandığınız pirincin cinsinden emin olun. Sonrasın da tarifiniz de cins belirtin.

Saygılar.

YeniBON Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön