View Single Post
Eski 20-10-2011, 16:21   #9
Kiraz
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Çocukken, evlerimizin arkasında büyük bahçeli bir köşk vardı. Bizden biraz büyükler, bahçenin sınırındaki çalılıkların içini boşaltarak oyun yeri yapmışlardı, zaman zaman bir sürü çocuk içine doluşurduk. Bu odacığın içinde bir kaç tane yılan deliği vardı ama aldırmaz yine de oraya girerdik, kimseye bir şey olmamıştı, olan bir yılana olmuştu. Bir gün bir arkadaş yuvanın yanındaki yılanı farkedince taşla sopayla öldürmüş, bütün mahalleye teşhir etmişti.

Sn. Dtlevent, seneler önce hafta sonları gittiğimiz bahçede, nilüferli bir havuz vardı, bir gün içinde uzun sarı ve siyah yılan görmüştük ama onca işin arasında ilgilenmemiştik. Bizden sonra giden akrabamız (aklımıza gelip de uyarmadık), kollarını dirseklerine kadar suya sokup dakikalarca havuzu temizlemeye çalışmış, çok sonraları yılanı görünce bırakmış. Akrabamız çok korkmuş ama bence yılan da bir o kadar korkmuş.

Bahçeye seyrek gittiğimizde otlar çok uzun oluyordu ve bu zamanlarda yılana rastlayabiliyorduk. Oğlum 2 yaşında olduğu için, otları biçmeden onu bahçeye salmıyorduk. Otlar biçilince ise pek gözümüze gözükmüyorlardı.

Not: Bölgede zehirli yılan olmuyor


Düzenleyen Kiraz : 21-10-2011 saat 12:30
Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön