View Single Post
Eski 13-10-2011, 17:39   #91
memet
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
 
memet's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-02-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 13,948
Jİlber bey mantar konusunda az sayıda eğitim veren bir kurumdan eğitim almış bir uzman.

O diyorsa onun dediği doğrudur.
Kanser gibi çok ciddi bir hastalık için domates ye mantar ye su iç terlik ısır gibi tavsiyelerde bulunuyorsa birisi sadece kitaptan para kazanmak için yazmıştır kitabı. Hiç de inanılır olmaz.
Çaresiz bir hastalık için insanlar mantar iyi geliyor demke hiç de zarif değil.

O kadar tedavi ilaç vs işe yaramıyor mantar uzmanı terlik de yiyebilirsiniz, hiç bir işe yaramaz bu mantar diyor kanseri %65 frenleyecek. Hiç de bilimsel değil.
Astım için bütün otları çöpleri bitkileri denemiş biri olarak böyle kocakarı ilacı tarifi kaitaplara hiç de inanmam. İsterse yazan tıp uzmanı olsun. Doktorası tıp üzerine olsun.


Veri varsa hangi bilimsel kıstaslara göre kimlerce onandığı hangi bilim dergisinde yayınlandığı hangi klinik deneylerle desteklendiğini öğrenmek isterim yoksa, mantar uzmanının dedilkleri doğrudur. Çaresiz insanlara iyi gelir demesi kolay..

Jiber bey eğitimde çuvallar dolusu var evde. Her şeyi denemiş artık yolun sonu gelmiş biri bu mantarı ye demiş artık çare yok, benden isteyene ücretsiz yolluyorum artık sadece moral gerek hastaya, dedi.

'Domates de anti oksidan olduğu için kanserden koruyormuş günde dört ton yiyebilirseniz.'' diye yorumlar yapmak bence biraz yakışıksız.. Neresi yakışıksız. Biyokimya doktoru bunu söyleyen, bu kadar domates yerseniz ancak yeterli konsantrasyoan ulaşırsınız dedi. Yakışıksızlık neresinde bunun.

Kitabın tanıtımında duanın gücü niçin azımsanmamalı cümlesi bence bundan daha yakışıksız. Dua işe yarayacaksa baştan belayı niye verdin diye sorarım.

memet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön