View Single Post
Eski 11-10-2011, 14:34   #11
livadi
Ağaç Dostu
 
livadi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: Rize- Şanlıurfa
Mesajlar: 303
Benim bildiğim termoni biraz daha farklıdır, üzüm suyundan değil de her çeşit pekmezden yapılır, için de taze mısır ya da barbunya atılır ve buğday unu ile yapılır.Mevsiminde elma suyu ya da üzüm suyundan da yapılabilir ve o da çok lezzetli olur.

Memleketteki evin balkonunda öylece bırakıp geldik mis kokulu üzümleri, oğlum minik parmakları ile aradan kızaranları seçip seçip yiyebildi sadece, hala da anar durur...

Olsa da pepeçura yapsak keşke, ellerinize sağlık , afiyet olsun

livadi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön