View Single Post
Eski 08-10-2011, 15:48   #8
Selahattin Yılmaz
Ağaç Dostu
 
Selahattin Yılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-05-2006
Şehir: Bursa
Mesajlar: 5,284
Hüseyin bey yokluğunuzda sizinde bildiğiniz gibi sizi aratmadan B5A başlığına cevapları gönğllü molarak ben vermiş ta ki son ve gelişmiş versiyon olan DiCO organik gübre için denemelerin numunelerin bir kısmını ben dağıtmış ve benzer sebepler yüzünden bende burada yazımsal desteği vermekten vazgeçmiştim. Bilimsel sonuçların açıklanması sözünü bende verdiğimden aslında bir anlamda benimde süzümü yerine getirmemi sağladığınız için teşekkür ediyorum.

BMR Tarımın birbuçuk yıldır yaşadıkları sıkıntılarına rağmen böyle ve bilimsel bir ürünü geliştirmesi benim içinde heyecan vericidir, hele hele yerli olması apayrı bir durumdur.

Yeni ve daha fazla ve hatta sonuçlanmamış olmasına rağmen eskilerinden çok daha heyecan verici ve şaşırtacak açıklanmayı bekleyen ve geleceğe dair ümit veren bilimsel sonuçlar olduğunu olduğunu biliyorum.

Son olarak B5A iken BMR Tarım şimdi ise bilimsel tabanı daha genişletip geliştirdiği ve yenilendiği ve AR-GE FİRMASI Dİ BİOTEKNOLOJİ SANAYİ TİC. LTD. ŞTİ. ile İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ TEKNOKENT VE TÜBİTAK İLE YÜRÜTTÜĞÜ PROJELERLE yenilenen Türkiye için hazır bir firma olmasından dolayı tebrik ediyorum. Başarılarınızı izliyorum ve devamını bekliyorum.

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön