View Single Post
Eski 19-04-2011, 21:34   #21
dkp
Ağaç Dostu
 
dkp's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-06-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,513
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ankstel Mesajı Göster
Bu gün mezattan bir Yorkshire Kanaryası satın aldım.


Hayırlısı bakalım birde dikkatimi çekti Malinua'nın çok meraklısı varmış.
Kalem gibi güzel olanları vardı.
Fiyatları 100 ile 150 arası değişiyor dişiler 50 – 80 arası İzmir’de ne fiyatları?

Aldığım kanaryanın resimlerini yarın çekeceğim paylaşaçağım sizlerle artık tavsiyelerinizi bekleriz. aaaaaaa bu arada bir iki malinuacı arkadaşla tanıştım üretim yapan

Her şey gönlünüzce olsun
Sayın ankstel, yeni kanaryanız hayırlı olsun. Yorkshire' ler çok iri, standart kafeslerde zor olmayacak mı ? Diğer türlerden ben de yetiştirmek isterdim ama ötüm kanaryaları ile birlikte olmuyor.

Malinua' ların galiba zorluğunu seviyoruz. İzmir' de İstanbul' daki kadar meraklısı yok. 2005 yılında henüz kanarya federasyonu kurulmamıştı, bir hafta sonu Pakmaya tesislerinde İstanbul' daki arkadaşların toplantısına katılmış ve tanışmıştım.
Hobi olarak baktığımdan hep uzaktan izlemeye çalıştım. Gördüm ki bireylerin bilgi birikimleri eşit olmadığından, uzlaşma , antlaşma, mütabakat bir türlü olamıyor ve çoğunlukla taraflar olumsuzluklar içinde kalıyordu.

Şimdi Federasyon, puanlamalar,yarışmalar, en önemlisi belge var. Bunlar doğruluk, dürüstlük ve şeffaflık demek.

Fiyatlar konusunda ne diyebilirimki ? Verdiğiniz rakamlar bana, euro olarak avrupayı ifade ediyor. Kanarya sitelerindeki fiyatları incelediniz mi ? biz ya çok zenginiz, ya da her söze, kolay inanıyoruz. Fiyat; sizin ödemek istediğiniz ve satıcı tarafından kabul edilen tutardır. Bana göre herdaim İstanbul fiyatları yüksek oluyor.
İçten dileklerimle.

dkp Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön