View Single Post
Eski 02-10-2011, 05:33   #15
memet
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
 
memet's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-02-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 13,948
Başlık benim değil. Fikrimi açıklamak için açtım herkese, yani foruma ait. Sizin bir polemiktir merakınız var anladığım kadarıyla size de bir Tekin'in polemik başlığ açayım orada yazın. Anlamadığım ne gibi bir yarar umuyorsunuz, ikidir bu anlamsız polemikleri sürdürmede.

Sizce yazdıklarınız bonsaiye, başlık içeriğine ne kattı.
Ben söyledim diye yazmanıza gerek yok zaten bu polemik için yazmamış olmasanız epeydir yazmıyordunuz Şimdi ben söylediğim için bu gereksiz duruma son verebilirsiniz.

Amaçlanan nedir onu bir anlasam. Bir başlıkta bir konunun konuşulmasına mı engel olmaktır niyet. Başkaca bir başka niyet mi var.

Deneyip görmek istemiyormuşum nereden uyduruyorsunuz böyle şeyleri ne fayda elde edeceğinizi düşünüyorsunuz.

Başlığı açıp denenmiş sonucu görülmüş bir fidanı koyuyorum bir denemedir bir hata yapmadır tuttunuz gidiyorsunuz. İşte denenen ortada kaç deneme yapıp aynı hata tekrarlanmalı bunu anlamanın bir yolu olsa.
El becerisi elde etmek sürekli hatalı olanı uygulamak değildir. Sonuç ortada iken siz daha neyi öneriyorsunuz, hatalı uygulamalar yapın mı demeye çalışıyorsunuz, ben öyle yapıyor hatamda ısrar ediyorum mu demek istiyorsunuz.


Ne anlam çıkaracağız gereksiz ısrarınızdan acemilere deneyeceğim diye ille de size gösterildiği halde hatalı olana yönelin anlamı mı çıkaracağız.
Buraya ilk mesajda eklediğim hatanın geri kalan bütün fidanlarda tekrarlandığı beş altı fotoğraf daha koysam hata yapa yapa doğrunu öğrenilmeyeceğine dair ikna olacak mısınız?
Hata doğrunun gösterilmesiyle anlaşılır.Yoksa hatanızda devam edersiniz. Aslına bakarsanız bu herkeste de işe yaramıyor hatasını bile bile devam ediyorlar.

Sözgelimi siz geçen sefer kimseyle polemik yapmak istemiyorum diye kesmiştiniz tartışmayı aynı şeyi şimdi tekralıyorsunuz. Demek hata yapmak o kadar da işe yarar sonuç vermemiş sizde.

Şimdi mümkünse bonsai içeriğine yönelik yazmayı deneyebilirsiniz. Bunu da çok yapmıyorsunuz ya neyse.


Düzenleyen memet : 11-10-2011 saat 20:13
memet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön