View Single Post
Eski 27-09-2011, 18:25   #9
memet
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
 
memet's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-02-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 13,948
Böyle hikayeler okudukça benim sadece şüphelerim artıyor. Şimdi köylü tarlanın yarısına onu yarısına bunu mu ekmiş. sineklerin yemadiği şeyler kötü mü oluyormuş, hata güvenceğim birine önce havuç sineği diye bir şey var mı diye sorarım. Mesela hormonlu salatalık ve çilek olmuyormuş bu hikayeler yalanmış. böyle sorular aklıma geliyor. Sonra da onu ye bunu yeme konuşmalarının aslında kendi malını satmak için o şirketle bu şirket arasında üretilmiş masallar mı olduğunu düşünüyorum.

Grip aşısı bir eurodan ucuzmuş aslında domuz gribi var diye beş euroya satılmış. Öyle aman aman da bir saldı nda olamdı malum. her sene domuz kuş vs salgını olmadan ne kadar kişi gripten öldüyse o kadar kişi öldü.
Bukadar sağlıkla doğrudan ilgili konuda böyle oyunlar oynanırken bu konuda da ben fazlaca şüphe duymaya başladım. Yine bize bir hazır yemek yediriliyor.

Böbrek zehirlenmesi konusu da her ne kadar link açılmıyorsa da bana uydurma gibi geldi. Bir şey avrupalılardan kaynaklıysa kesin parayla ilgilidir gibi bir ciddi takıntım var.

memet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön