View Single Post
Eski 19-03-2007, 11:43   #5
limon
Ağaç Dostu
 
limon's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 6,265
Name:  Photo-0067.jpg
Views: 16022
Size:  70.3 KB
Delikler sonbahardan beri var. Biz kapadıkça onlar gene aynı yerlerden aynı düzgünlükte açılıyorlar. Yılan olsa kışın delik kapandıkça yine açar mı?
Köpeğim Alman çoban köpeği bu arada. Burada kör yılan dedikleri bir tür oluyormuş. Renkleri kahverengiymiş, zehirsizmiş. Ama evimizin hemen arkasında dere ve orman var. Yılanın benim bahçemde kalma mantığını anlayamıyorum Şu çok düzgün tünellerin resmini çektim. Kükürt döksem içlerine işe yarar mı acaba? Yardımlarınız çok teşekkürler.
Bu arada bu kışın başında yürüyüş yaparken yılan yavrusuna raslamıştım. Kaldırımda yürürken bana kafa tutmuştu Küçükken çok sevimliydi de deliklerin boyutundaysa raslamak istemem. En sonunda gece görüşlü kamera yerleştirmeyi düşünüyorum.
Sevgili balıkçı yılan ihtimalini düşününce inşallah köstebektir diyorum. Aslında en korktuğum iki hayvan yılan ve fare Ama şöyle avunabiliriz; Köstebekler danaburnunu çok severlermiş. En azından danaburnumuz olmayacak ( Ne polyannacılık ama) Anlamadığım sebze bahçemde hiç bir yaratık yok. Ne işleri var bunun benim çim alanımda?
Kuş yemi yok ama fare olsa pisliğini görmez miyim? Köpeğin yemeği bazen kalıyor dışarıda ama kargalardan başka hiç elleyen olmuyor.

Eklenen Resimler
  

Düzenleyen limon : 19-03-2007 saat 13:24 Neden: fotoğraf eklemek
limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön