Konu: Nankör Kedi
View Single Post
Eski 19-09-2011, 21:21   #5
mavisedir
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 05-06-2010
Şehir: sakarya
Mesajlar: 221
Kedi besleyen arkadaşlara bi sorum olacak. Yeni başlık açamayayım die bu başlıkta sorayım dedim.
Bahçeli bir eve taşındım ve kedi beslemeye karar verdim. Zaten bahçeli ev için gerekli bişey kedi beslemek. Kediyi eve almadan verandada beslemek istiyordum, o yüzden buralarda dolaşan kedilerden birini alıştırayım kapıya die düşündüm.
Bir tane kedi var çok güzel, temiz, sağlıklı bir kedi. Lakin, kedi o kadar korkak ve ürkek bir hayvanki, bırakın insanlardan korkmayı diğer kedilerden bile kaçıyor. Bende acıdım hayvana sahip çıkmaya karar verdim. Yaklaşık bir aydır bahçede besliyorum onu, hiç bir şekilde yanıma yaklaşmadı. Yemeği tabağına koyduğum zaman uzaktan bakıyor benim gitmemi bekliyor, ben uzaklaşınca gelip yiyor. Şimdiye kadar hayvanın üzerine hiç gitmedim zorla yaklaşmaya çalışmadım. Bana güvensin istiyorum.
Bir kaç gündür aramızdaki mesafe azalmaya başladı, 3 metre uzakta duruyorsa artık bir metreden yemeğini koymamı bekliyor. Ama bu seferde ben yemeği koyarken ağzını açıp hıııı die bir ses çıkarıyor. Sadece yemek verirken çıkarıyor bu sesi. Acaba bana hırlıyo olabilir mi?
Kendisine yemek veren birine kedi böyle bişe yapar mı? Bu arada kedinin hiç bir şekilde miyavladığını duymadım. Acaba diyorum sesinde bir problem mi var hayvanın? Belkide ben yemek verirken miyavlıyor ama sesi çıkmıyordur.
Bana bir fikir verirseniz çok sevinirim, hırlıyor mu yoksa miyavlamak mı istiyor bunu nasıl ayırtedebilirim?

mavisedir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön