View Single Post
Eski 17-09-2011, 00:26   #13
ağaç sevdalısı
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-10-2010
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 111
modern tesisler steril ortam yemlerde aflotoksin yok gibi doğal ortamda beslenenler doğal gıdalar yanında birçok doğal zehirde alır.hayvanların kesimi herzaman için sevimsizdir. Kebabı bayıla bayıla yersiniz. et nerden gelir. illaki kesilecek. Kasaplar siz istediğiniz için kesiyor. İnsanlar binlerce yıldır hayvanları yiyiyor. Mantıklı bakın.Kesimi ilk defa görünce tepkiler doğal. 6 aylık tavuğun eti sert derisi kalın olur. yem maliyeti 3 kat artar. Köy pilici 20 - 25 TL insanlar bu sisteme kendi lezzet zevki için geldiler.İlk önce bahçelerde sonra kümeslerde beslediler. yaglansın diye kesmeden önce besiye çektiler. Sonra fazla hareket edip kasları sertleşmesin dediler.Sonra hazır yem verdiler. sonuç bu. zamanında hastalıktan ölmek üzere olan tavuklarıda yedim. köylü mecburen herşeyi değerlendirecek. tAVUK YEMEYE DEVAM EDİN. üLKEMİZDEKİ TESİSLER Dünya standardında. Kesim teknikleri hayvanların çabuk can vermesi için özel tasarlanmıştır. Kurban bayramında veya köylerde kesilme aşamasında yaralı olarak kaçan hayvanları görmedinizmi.

ağaç sevdalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön