View Single Post
Eski 15-09-2011, 14:10   #8
selsipahi
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 13-09-2011
Şehir: Londra
Mesajlar: 3
Sevgili Zeytinlibahce ve ayrintili cevap yazan Eflone'a tesekkurler. Kompost cayi bolumunu sonradan bulup okudum evet, en kisa zamanda bir akvaryum motoru bulup cayimi demlemeye baslamaliyim kis bastirmadan. Henuz kendi kompostumu hazirlayamadigim icin hazir kompostlardan satin almayi dusunuyorum. Tavsiyeleriniz icin de tesekkurler, ozellikle youtube guzel bir kaynak gercekten.
Biraz kendimi tanitayim izninizle; cunku bunlar agaclar.net'teki ilk mesajlarim ve burasi da ilk ve tek yazi yazdigim bolum. 10 senedir Londra'dayim, son 5 senesinde de kucucuk bir arka bahcesi bulunan bir evim var ve bos vakitlerimde kendimce sebze yetistiriyorum. Bu forumu ya da internetteki baska kaynaklari kullanmayi daha once dusunebilseydim inaniyorum ki daha basarili olurdum. Bundan sonra ben de ogrendiklerimi sizinle paylasmak istiyorum ve sizden cok sey ogrenecegimi de biliyorum.
Kompost konusunda burada okuduklarima gore aklima solucanlar yerine EM urununu kullanip fermantasyon yapmak daha cok yatmaya basladi. Bakalim zaman ne gosterecek. Hepinize bol ve taze domates kokulu urunler diliyorum

selsipahi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön