View Single Post
Eski 05-09-2011, 10:46   #19
arzuakyurek
Ağaç Dostu
 
arzuakyurek's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-08-2011
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 194
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Sıfır mesajlı üyeler konu açamaz. Siz öyle değildiniz sanırım. Kuşlar bölümünde tekrar yeni konu (deneme amaçlı) açmayı dener misiniz? (sonra sileceğim)

Uzaylının bahçesindeki konuları buraya taşıdım. Herhangi bir sorun yaşadığınız zaman Öneri, Yorum ve Sorunlarınız bölümünü kullanmanız daha hızlı çözüm sağlar...
Sayın Malina Üyelerin Bahçeleri konusunda denemen başarısız yine,
aşşağıdaki yazı çıkıyor konu aç dediğimde


arzuakyurek, bu sayfayı gördüğünüze göre, bazı sorunlar var demektir. Aşağıdaki olasılıklardan biri, sizin durumunuza uygun olabilir:

Henüz üyelik onayınızı yapmamış olabilirsiniz. Bu gerçekleşmeden mesaj gönderemezsiniz. Üye olurken verdiğiniz eposta adresinizi kontrol etmelisiniz. Hotmail kullanıcıları, Junk Mail bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Yeni üyesinizdir. Yeni üyeler foruma bir mesaj yazmadan bazı şeyleri yapamaz. Üye listesini görüntüleyemezsiniz, üye profillerine bakamazsınız, özel mesaj gönderemez, galeriye fotoğraf yüklemez, fotoğraf yarışmalarına katılamazsınız.
Yöneticiler tarafından üyeliğiniz geçici bir süre askıya alınmış olabilir. Forum ana sayfasına dönün; sizinle görüşme yapıp, sorunu çözmeye çalışacağımız, özel forum bölümünü göreceksiniz.
Profil bilgilerinizdeki sorunlar yüzünden (mesela, ilgi alanları bölümüne sana ne yazmak, mesleği bölümünü anlamsız harflerle doldurmak gibi) üyeliğiniz geçici bir süre askıya alınmış olabilir. Önce profil bilgilerinizi düzeltin. Sonra agaclar@mail.com adresine yazarak, üyeliğinizin açılmasını isteyebilirsiniz.
Yöneticiler tarafından üyeliğiniz tümüyle engellenmiş olabilir.
Çöpe atılmış bir konuya ulaşmaya çalışıyor ya da izniniz olmayan bir bölüme girmeye çalışıyor olabilirsiniz.
Satış bölümüne konu açmaya çalışıyor olabilirsiniz. Alışveriş bölümü dışında, en az 50 mesajı olmayan üyeler, satış bölümünde yeni konu açamazlar. Mesaj sayınız uygunsa, satış bölümünde, istekte bulunmalısınız.
Bunlardan biri sizin durumunuza uymuyorsa, sorununuzu ayrıntı açıklayan bir eposta gönderirseniz, yardımcı olmaya çalışırız.
Kullanıcı Profili
Aktivasyon Epostasını Tekrar Gönder
Bize Yazın
Çıkış Yapın
Ana Sayfa

arzuakyurek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön