View Single Post
Eski 01-09-2011, 19:38   #18
delphin7
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 26-02-2007
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 35
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Özlem Mesajı Göster
Sayın delphin7 Tebrik ederim. Ülke meseleleri ile ilgilenen birilerini görmek, acımızı bir nebze hafifletiyor. Sağolunuz.


Yukarıya alıntıladığım birinci mesajınızda, dile getirdiğiniz ciddî sorunu bu sayın bakan'a (Prof Dr. Osman kahveci) veya başka ilgililere lütfen iletseniz. Yaptığınız başvuru ve yapılacak işlemlerin safahatını bizimle paylaşsanız. Biz de örneği görerek, ülke sorunlarının nasıl çözüleceğini öğrenip sizin izinizden gitsek nasıl olur acaba. Şayet mümkün olursa, İnanın çok büyük bir hizmet olur.

İyi günler diliyor saygılar sunuyorum.
yücel bey madenlerle ilgili attigim maile cevap aldim. biligilerinize;

"Kaymakamlığımıza mail yolu ile yapmış olduğunuz dilekçede belirtilen konular İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından araştırılmış.
Sorumluluk sahalarında bulunan beşparmak dağları sınırındaki Kayabükü köyü sınırları içinde taş ocağı bulunduğu ancak faaliyette olmadığı Sarıkaya köyünü kuzeydoğusunda bulunana alanda ESAN ECZACIBAŞI A.Ş. tarafından ruhsatlı maden ocağı bulunduğu boşaltılan ocakların orman işletme müdürlüğü denetiminde ağaçlandırma işlemlerinin yapılmakta olduğu verilmiş olan mail dilekçesindeki Sarıkaya köyü ve çevresindeki maden ocaklarının tamamının Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen ruhsatlarla çalışmaktadırlar denmektedir.
Bilgilerinize rica ederim."

- ayrica hatayda yapilmasi planlanan cimento fabrikasi ve tas ocagi sahalari engellendi. TÜRKİYE TABİATINI KORUMA DERNEĞİ (TTKD) HATAY ŞUBESİ nin ortak cabalariyla.

- ayni sekilde EKODOS un cabalariyla besparmak daglari -kusadasi söke daki tas ocagi sahalari kapatildi


Bunun yaninda cevre ormana, yesil ekolojik köprüler konusunda mail atip konunun önemini belirten mesajlar atmistim ben ve arkadaslarim.

Bakin bakanlik bu konuda genelge yayinladi. http://www.floraburada.com/NewsShow.aspx?id=1209

önemli olan Yücel bey, bakanliklarin ve ilgili kuruluslarin dikkatini cekebilmek Ülke insanin ve yeni nesillerin artik bilincli, sorumluluk sahibi oldugunu yetkililer hissedirebilmek yani oto kontrol mekanizmasini harekete gecirebilmek. Bunu yaparken elbirligi ile ortak akil ile hareket edebilmek. hicbir zaman umutsuzluga kapilmadan.

Bakin en son, güzel bir haber de antalyadan geldi, Abdal musa dergahinin yaninda acilan tas ocagi kapatilacakmis!

http://www.eskelim.com/haber/6561-yu...patilacak.html

yani mücadeleyi birakmadan bu davaya gönül verecek arkadaslarla dostlarla beraber hareket edebilmek.
-Sivil kuruluslara üye olmak.
- Önce kendimizi gelistirip sonra yakin cevremizden baslayarak cevremize isik sacmak
- Bildiklerimizi paylasmak, gencleri cocuklari egitip bilgilendirip vizyon ve sorumluluk asilamak
Yarinin aydinlik ve büyük Türkiyesi bu fikir ve vizyon üzerinden insa edilecek yarinlar daha güzel olacak. Buna inanin, bu anlatilanlar hayal degil!

Saygilar, esenlikler
Kürsat

delphin7 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön