View Single Post
Eski 23-08-2011, 18:03   #4
Kırkmerdiven
Ağaçsever
 
Kırkmerdiven's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-07-2011
Şehir: İstanbul-Karamürsel
Mesajlar: 48
yaklaşık 1 kg kertilce - labada
1 adet kuru soğan
3 domates
zeytinyağı, tuz

Kertilceyi yıkayıp, saplarını ufak, yapraklarını iri doğrayın.

Soğanı küçük küçük doğrayıp, zeytinyağında hafifçe pişirin. İçine kabuklarını soyup, küçük doğradığınız domatesleri ilave edip, kavurun. Kertilceyi tencereye ilave edip, tuz ekleyin. Çok az su ilave edip, kısık ateşte pişirin. sapları pişince yemeğiniz hazırdır.

Alıntı: http://muhteremleafiyetle.blogspot.c...1_archive.html

Bu blogda başka ot tarifleri de bulabilirsiniz.

Kırkmerdiven Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön