View Single Post
Eski 17-08-2011, 09:18   #588
MeyveliTepe
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,962
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi acemi_caylak Mesajı Göster
Açıkça size güvenmediğimi yazmışım. Benim için tartışma bitmiştir. Önce "gri" dediğiniz şeyin beyaz olması ile yalancılığınız ve bize karşı önyargınız zaten tescillenmiş durumda.

Kanserojene gelince, rafine olmasa bile kanserojen olmadığı benim dışımda da zaten açıklandı. Öyle insanları korkutarak insanları bize karşı kışkırtarak elinize ne geçti? Bunun bir muhasebesi olmalı.

Güvenilir olmak için önce şu sahte belge alışkanlığınızı terkettiğinizi de göstermelisiniz. Nasılsa İngilizce bilen fazla yok, araştırıp bulamazlar sandığınız belgeleri bundan sonrada kullanmayacağınızın garantisi olmalı. Öyle özür dilemekle geçiştirilecek kadar basit değil bu işler. Eylem gerekir.
"Güven"den mi bahsediyorsun? Komik olmayın lütfen... 290gr diye sattığınız malzemenin 580gr geliyor olması beni değil de sizi mi güvenilir yapıyor? Merak etmeyin başkaları da tarttı o malzemeyi. Burada eğlenmek için kaolin tartıyorum artık.

Bana güvenmiyorsunuz tamam (sanki ben size güveniyorum), bak başkaları da soruyor niye bu tartı böyle diye. Onlara var mı bir cevabınız? Size soru soran kimseye mi güvenmiyorsunuz? Çünkü soru soruyorlar, değil mi?

Hiç kimse Serbest Silika Kristallerinin kanserojen olmadığını söylemedi ve söyleyemez de. Kimseyi kandırmayın.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön