View Single Post
Eski 16-08-2011, 19:35   #572
acemi_caylak
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 29-11-2009
Şehir: İstanbul - Gaziantep
Mesajlar: 1,194
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Zeytinlibahçe Mesajı Göster
Teşekkürler

Tarımda Kullanılabilir kaolin markalarının artması, en uygun fiyata, en kaliteli ürünün temin edilebilmesi gelişme açısından çok önemli.

En kısa zamanda numune istemeliyim.
Günaydın Sn. Kaptan, kara göründü! Ama yanlış adaya geldiniz! Ve burada aç kalırsınız. Çünkü elimizdeki hazine, sadece mineral karışımından oluşan Sunshader! Bunu da ilkel mızraklarımızla sonuna kadar savunuruz.

Hiç düşünmezdiniz değil mi? Bu ürün eilinizde zaten mevcut. Düne kadar karaladığınız ürünü bugün bilmeden öne çıkardınız ve kullanılmasını tavsiye ediyorsunuz. "Allah söyletti" diye bir deyim vardır halk arasında. Sunshader içerisinde kullanılan kaolin Nanokimya'dan temin edilmektedir. Ensar'ın mesaj sayısında yapılan oynama ya da yanlışlık düzeltilince Ensar faturaları da ekleyecek. Merak edenler Nanokimya'yı da arayıp sorabilirler. Hatta yazılı sorsunlar ki kanıt olsun. Bunu ticari sır diye daha önce açıklamamıştık ve buna hakkımız vardı. Ancak birilerinin maskeleri artık düşmeli. İşte halep işte arşın!

Olayın en güzel tarafı "çıplak kral" maliyetini de açıkladı. Dedim ya "Allah söyletiyor." Buna taşıma, 3 kg' lık paket haline dönüştürme (Çiftçiye kolaylık olsun diye, 100 litrelik su için hazırlanıyor.), diğer minerallerin maliyeti ve kargo maliyetlerini de (25 kg üzeri kargo bize ait) eklerseniz zararına verdiğimiz ve sizin dediğiniz gibi "fırsatçılık" yapmadığımız ortaya çıkar. Bu ürünün kargo dahil müşteriye teslim fiyatını biliyorsunuz. Kimmiş fırsatçı görülsün!

Hadi sizinde Türk Tarımına bir katkınız olsun. En azından bugüne kadar kazıklattığınız müşterilere aradaki farkı geri ödeyin. Dikkat edin bizim gibi cebinizden bir şeyde çıkmıyor, sadece alınanları ya siz geri ödeyin ya da alanlardan bunu isteyiniz. Çünkü arada %150'nin üzerinde bir karla 3 yıl boyunca sahte belgeyle ürün sattırdınız. "Literatür ya da OMRI" deyip milleti kandırdınız. Köylü Mehmet Amca zaten zor geçiniyor. Tohum, kimya tekelleri ve her gün yükselen mazot fiyatları zaten adamın belini bükmüş. Birde sizin gibi "tarım uzmanı" geçinenlerden kazık yemesin.

Ayrıca, Sunshader başından beri belirttiğimiz gibi bir mineral karışımıdır ve daha da gelişitirilecek formülü ile var olmaya devam edecektir. Bu arada gerçek Sun-Guard adlı üründe tarafımızca yakında piyasaya sürülecektir. Gemiyle yola çıktılar bile. Üstelik Mister Glenn'den 40 yıl önce geliştirilmiş bir ürün olarak. Yani bu işler birilerinin Amerikan patent kurumunu aldatmasına benzemiyor. Ya da Amerikan patent kurumundaki sahte bilim adamları gibi kıvırmıyoruz. Rehberimiz her zaman bağımsız bilim adamları oldu ve bundan sonrada öyle olacak.

Not: Önceki mesajlarımdan birisinde belirttiğim gibi Meyvelitepe ve Zeytinlibahçe taraflı tutumlarıyla forum yönetiminden ayrılmadıkları sürece artık benim için konu kapanmıştır.

acemi_caylak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön