View Single Post
Eski 04-08-2011, 13:23   #23
çetinpak
Ağaçsever
 
çetinpak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-08-2008
Şehir: Ankara
Mesajlar: 98
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı Mesajı Göster
Sayın Çetinpak; Bahçe sayfanız hayırlı ve uğurlu gelsin dilerim. Bunu herkese böyle yazıyorum ama gerçekten temennim bu...

Siz bayağı bir düzen kurmuşsunuz, yol katedmişsiniz. Umarım daha fazla bilgi alabilmemiz ve sizi daha iyi tanımamız ( neler yapmak istediğiniz ve bahçe hakkında tecrübe seviyeniz hakkında ) için Bahçe sayfası açan üyelerin dikkatine başlığındaki soruları da yazarsınız. Böylece sizi daha iyi tanımış ve belki de yapmak istediklerinize bir faydamız dokunur.

Lütfen beni yanlış anlamayın. Ben sadece şahsım adına bu sorularla sizi ve bahçenizi daha yakından tanıyacağımıza inandığım için bunları yazdım. Tavsiyelerle ve emeğinizle, bir sene sonra bahçenizin ne kadar ilerlediğine ve değişime inanamayacak, kendinizle gurur duyacaksınız. Zaten bu sayfaları bu amaçla açmıyor muyuz? Kimin kime faydalığı olacağı önceden pek belli olmuyor ama yapabileceğimiz bir şey olursa biz buradayız.

Kolay gelsin, sağlıcakla Kalın...
Teşekkürler sayın Uzaylı ; Bahçe tanıtımını henüz yapamadım ama örneklerine bakarak birkaç defa denedim sanırım beceremedim ama en kısa zamanda tamamlamaya çalışacağım . Hoşçakalın.

çetinpak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön