View Single Post
Eski 15-07-2011, 16:05   #28
sevim.K
Kaybettik
 
sevim.K's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-12-2008
Şehir: sakarya/ Artvin
Mesajlar: 5,932
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi zenfree Mesajı Göster
Ancak, bilgi içeren mesajlar arada kalıyor, gözden kaçıyor ve daha sonra ulaşmak istediğmizde bulmak "işkence" halini alıyor.

Şayet bu sınıflandırmaları - çok fazla detaya inmeden, elimizde olan türlere göre - yapabilirsek, bakım bilgilerine çok daha kolay ulaşabiliriz. Linklerle kişisel sayfalara ulaşabiliriz.

Altın günü yazışmalarımızı kendi sayfalarımızda yapacağımız için, bilgi başlıkları da sayfalar dolusu yazışmalardan korunmuş olur. Yani bir taşla iki kuş.
Sevgili zenfree önemli olan ilk adımın atılması sanırım Bende kısa öz, bakım içeren bilgiler olmalı diye yazmıştım daha yararlanılabilir olması, bilgilerin sayfalar arasında kaybolup gitmemesi için. Öğrenmeyi geliştireceği, arttıracağı için önemli. Sadece kaktüs siteleride var denilebilir ama ben bu siteyi seviyor ve günde ortalama bir saatimi ayırabiliyorsam niye bu sitede aradığım bilgiyi bulmayayım ya da eklemiyeyim değil mi

Kendi sayfalarımız konusuna çok fazla değinmek istemiyorum haklısınız beğenileri yazmak hoşumuza gidiyor bize yazıldığında mutlu oluyoruz egolarımızında beslenmesi lazım. Motive ediyor herşeyden önce. Daha bir istekli oluyoruz mutlu oldukça

sevim.K Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön