View Single Post
Eski 12-07-2011, 15:22   #28
MSaygin
Ağaç Dostu.
 
MSaygin's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-01-2006
Şehir: Adana
Mesajlar: 1,794
Pekala, sizi dinliyor ve gazanya'dan vazgeçiyorum

Evet, pembe olan Verbena Mine imiş, sizi çok iyi anlıyorum, eminim benimkiler de kısa sürede "pörsüyecek" ama fidanlıkta yerdeki halini görünce almamak mümkün değil, mineyi tekomaların altına deneyeceğim. Cemo'nun bahçesine tekrar bakacağım mine için.

Fotoğraftaki agapanthus müthişmiş ama bence biz de yapabiliriz öyle, saksı harcı ihtiyacını netten iyice araştırmak lazım, bütün numara harçta benim tecrübelerime göre.

Tecoma stans dahil 3 ya da 4 çeşidi var bende nurcanaybay, şu an en sevdiğimiz ilk 3 bitki içerisinde, muhteşem oluyor Afdana'nın güneşinde. Bir fotoğraf çekmiştim ama bulamıyorum, fırsat olunca yeniden çeker yüklerim. Saksıda da oluyor, hele biraz büyük saksıysa coşuyor.

Carezlerin ismini bilmiyordum limon ama bitkiyi biliyorum ve çok seviyorum, bu düzenlemeye de çok uyar bence ama eşim illa çiçekli olsun istiyor seçeceğimiz bitki, haklı da sayılır. Aam ismini öğrenmişken ayrı saksılar için araştırmalıyım, teşekkür ederim.

Telgraf çiçeğini pek beğenmedik

Saksı aranjmanları başlığına dalıyorum şimdi ama isimlerini bilmeyince zor olacak, olsun

Ama esas olarak kısa, çok yapraklı, bol bol sarı çiçek açan bir bitki arıyor durumundayız şu anda. Şöyle hafif hafif saksıdan sarksa da süper olur

Çok teşekkür ederim ilginiz için.

MSaygin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön