View Single Post
Eski 04-07-2011, 08:22   #90
tturt
Ağaç Dostu

tturt's Avatar

Giriş Tarihi: 20-04-2008
Evimize gelen tüm dostların ayaklarına sağlık. Gelemeyen dostları da ne zaman arzu ederlerse bekleriz kapımız her zaman açık. Biz Sapanca'da yapılacak tüm etkinliklerde ev sahipliği yapmaya her zaman hazırız. Sizleri ağırlamak, sizlerle olmak, sizlerle keyifli sohbetler yapmak bizleri mutlu ediyor.

Ege Perşembe akşamından ateşlenmişdi, Cuma günü eşim doktora götürdüğünde virüs kapmış hafta sonunuz bu şekilde geçecek demiş. Cuma, Cumartesi hastalığın etkisi Ege husursuz olunca bizimde Ege ile ilgilenmemiz gerekince yapmak istediklerimizi tam olarak yapamadık. Bu arada bir de cuma akşamı eve geldiğimizde üst katta banyo da yarasa istilasına uğradığımızı görünce Cumartesi günü yuva arama sorunu çözme işlemleri uğraşma derken öğleni yapmıştık. Özellikle eşim sarma, kek, bir çeşit daha börek yapacaktı ama olmadı. İnşallah başka zaman yaparız. Güler Hanım tatlı'nın tarifini bu akşam eve gidince eşimle birlikte yazıp sizlere göndereceğiz. Pazar günü Ege nispeten daha keyifliydi. Sizlere çok teşekkür ederiz Ege ile ilgilenip huysuzluğunu atlatmamızda bizlere yardımcı oldunuz.

Cuma günü evden Ege'nin getirdiği extra telaşla çıkarken fotoğraf makinelerimizi almayı unutmuşuz. Cep telefonunun'da evde şarjını bulamayınca bu güzel toplantıdan fotoğraflar çekemedim sadece iki üç poz çekme şansım oldu. Sizler sağolun makinelerinizle bol bol fotoğraf çektiniz. Sizlerden ricamız bu fotoğrafları buradaki ismimle aynı olan hotmail mail adresim aracılığıyla bizimle paylaşmanız.

Evin arka tarafına doğru iki sandık olarak bırakılan çiçekleri ben önce sera gezisinde alındı arabada sıcaktan etkilenmesin diye bırakıldı sanmıştım. Giderken Cemo'ya son anda sordum Ferda hanım'ın hediye getirdiğini söyledi. Ferda Hanım kusurumuza bakmayın size teşekkür edemedik, teşekkür ederiz. Güler Hanım Manyas'dan getirdiğiniz güzel çiçekler için size bir kez daha teşekkür ederiz. Bettyycim sizede getirdiğiniz çiçekler için teşekkür ederiz. Yoğunluktan teşekkür etmeyi atladığımız hediyelerini bizlerle paylaşan tüm dostlara teşekkür ederiz. Çok güzel kurupastalar gelmişti bir anda kalkılınca sizlerle paylaşamadık ama biz afiyetle yiyoruz kusurumuza bakmayın.

Bizler sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk umarım sizlerde evsahipliğimizden keyif almışsınızdır.

Düzenleyen tturt : 04-07-2011 saat 08:52
tturt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön