View Single Post
Eski 04-07-2011, 00:00   #17
selenn
Ağaç Dostu
 
selenn's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-04-2007
Şehir: Bursa
Mesajlar: 2,696
Ben de dahil olmak üzere artık yeni bir mesaj olmadığı sürece kaktüs ve sukulent başlıklarına bakmıyorum desem yeridir. Üyelerin Kaktüs ve Sukulent koleksiyonu başlıkları daha çok forumda takip ediliyor. Evet kimler hangi bitkiye sahip ya da yeni edinilmiş bunu izlemek keyif verici fakat bilgi edinmeyi kolaylaştırmak için derli toplu bilgileri sınıflandırma ile yaparsak daha kullanışlı olur sanırım. Mesela en çok elimizde olan türlerden başlanabilir.

Crassulaceae familyasının altına bu familyanın üyeleri olan Adromischus, Aeonium, Echeveria, Sedum, Crassula, Anacampseros, Cotlyledon... gibi cinsleri başlık açarak tanıtabiliriz. Böylece familyalara göre de takip edebiliriz. Ya da daha kapsamlı olması açısından Cinslere göre ayrım yapabiliriz. Örneğin Crassula ana başlığı altında her bir üye tanıtmak istediği türü yazabilir.

Üyelerin başlıklarında da yine isteyen fotoğraf ve notlarını paylaşmaya devam eder. Bu düzenlemeyle ilgili yapılacak herhangi bir konuda elimizden gelen desteği gösterebiliriz.

selenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön