View Single Post
Eski 03-07-2011, 23:29   #378
İnci Akalp
Ağaç Dostu
 
İnci Akalp's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-03-2007
Şehir: Çanakkale
Mesajlar: 103
Arkadaşlar,
Ben de bu konuyu heyecanla takip ediyorum. Küçücük bahçemde zehirsiz bir yaşam için mücadele veriyorum. Bu sitedeki bir çok insan kaolin ve onun faydalarıyla Sayın Meyvelitepe sayesinde tanıştı. Bu durumda kendisini sorumlu hissedip her detayı araştırıp bize sunduğu, tüm bildiklerini ve öğrendiklerini bizimle paylaştığı için kendisine çok teşekkür ederim. Sayın Zeytinlibahçe'nin aşağıdaki cümlelerine de yürekten katılıyorum.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Zeytinlibahçe Mesajı Göster

Önem verdiğim bir diğer husus, bir vesileyle kaolini kullanmak isteyen, dolayısıyla da doğal üretime başlayacak olan üreticiye hayal kırıklığı yaşatmadan bu şansın çok iyi değerlendirilip, yola doğru evsaflı, standardı yakalamış ürünlerle devam edilmesi ve kullanıcının ürün seçiminde bilinçlendirilmesidir.

Kaolinin kullanımın gündemde olduğu şu günlerde şu an için onun üzerinde olduğu söylenen ve gelecekte ortaya çıkacak ürünlerin gerçek anlamda sorgulanması için önceki mesajlarda belirtilen, olması gereken özelliklerin tek tek incelenmesi oldukça önemli.

Rafinasyon ve kalsinasyon işlemini, neticesinde ortaya çıkan özelliklerin iyi bilinip, şüphe varsa tartışılması gerekir.

İnci Akalp Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön